White and color ambiance Iris tafellamp

  White and color ambiance Iris tafellamp

  Kleur uw wereld met licht

  Voeg een Philips Hue Iris toe aan jouw Hue systeem. Vanaf jouw bureau, boekenplank of vloer schijnt deze stijlvolle lamp prachtig gekleurd licht op de muren. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Kleur uw wereld met licht

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue White and color ambiance Iris tafellamp

Iris, FFP, doorzichtig, LED 7199961PH Soortgelijke producten zoeken

Kleur uw wereld met licht

 • Direct klaar voor gebruik

  Direct klaar voor gebruik

  Philips Hue Bloom is ontwikkeld voor indirecte sfeerverlichting en biedt de perfecte manier om bijzondere meubels of bouwkundige elementen in uw huis te accentueren. Het product heeft een stekker en kan dus overal worden geplaatst waar een stopcontact in de buurt is. Zet de lamp op uw TV-meubel, bureau of net onder uw favoriete schilderij. Plaats het apparaat in of uit het zicht en laat het bekroonde design moeiteloos opgaan in uw interieur.

 • Accentueren met kleur

  Accentueren met kleur

  Kies uit 16 miljoen kleuren. Voeg accenten toe aan uw huis. Verlicht een ruimte met wat kleur. Of overspoel uw muren met verbluffende tinten. Stel een lagere helderheid in voor zachte, subtiele lichteffecten.

 • Synchroniseer verlichting met muziek en films

  Synchroniseer verlichting met muziek en films

  Vergroot uw TV-ervaring naar de hele kamer of synchroniseer de verlichting met uw favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Download de apps van derden en ontdek de leuke dingen die u kunt doen met Philips Hue.

 • Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Met de Philips Hue iOS- en Android-app kunt u uw verlichting op afstand bedienen waar u ook bent. Controleer of u bent vergeten uw lampen uit te schakelen voordat u van huis ging, en schakel ze in als u niet voor het donker thuis bent.

 • Stel timers in voor uw gemak

  Stel timers in voor uw gemak

  Met de schemafunctie van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof u thuis bent als u niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kunt u het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

 • Dimmen zonder installatie

  Dimmen zonder installatie

  Ervaar gegarandeerd eenvoudig dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, elektricien of installatie vereist

 • Regel het op uw eigen manier

  Regel het op uw eigen manier

  Verbind uw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips Hue-ervaring. Philips Hue werkt zelfs met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home zodat u uw verlichting met uw stem kunt bedienen.

 • Vereist een Philips Hue-bridge

  Vereist een Philips Hue-bridge

  Sluit uw Philips Hue-lampen aan met de bridge om uw lampen te bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in