Iris

  Kleur uw wereld met licht

  De pure kleuren van daglicht of de gouden tinten van de herfst - met de Philips friends of hue Iris Clear-uitbreidingskit creëert u thuis de ideale sfeer met uw smartphone of tablet. Kleur uw wereld met licht.

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Kleur uw wereld met licht

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Kleur uw wereld met licht

 • Bediening via iOS- en Android-apparaten

  Als u uw verlichting met uw Philips hue-bridge synchroniseert, kunt u uw verlichting draadloos bedienen vanuit elke kamer in het huis. Of u nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, met uw smart device bedient u elke lamp die is aangesloten op de bridge.

 • Altijd up-to-date

  Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een zuinige, veilige en betrouwbare technologie voor de bediening van verlichting. We voegen voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toe aan het systeem. Updates voor de software en firmware worden rechtstreeks en draadloos op uw Philips Hue-product geïnstalleerd.

 • Sluit tot wel 50 lampen aan

  U kunt tot wel 50 lampen aansluiten op uw Philips hue-bridge. Begin met een van de verkrijgbare verlengpakketten en u kunt elke gewenste combinatie van Philips hue-lampen en Philips Friends of hue-producten toevoegen. Zo kunt u elke aangesloten lamp in uw huis eenvoudig bedienen.

 • Creëer uw eigen lichtinstellingen op basis van een favoriete foto

  Creëer de perfecte kleursfeer op basis van uw favoriete foto. Ga terug in de tijd en beleef bijzondere momenten opnieuw door een eigen foto te uploaden en het licht erop af te stemmen. Voeg tot wel 50 lampen toe aan elke instelling en breng herinneringen weer tot leven.

 • Gebruik licht om uw slaaproutine te verbeteren

  Met de timerfunctie kunt u niet alleen instellen hoe laat uw Friends of hue-product moet worden ingeschakeld, maar ook wanneer de lichtsterkte moet toe- en afnemen. Zo maakt u een Wake-up Light van uw Friends of hue-product. Stel in dat het helderheidsniveau 's morgens langzaam wordt opgebouwd zodat u geleidelijk en prettig wakker wordt, in tegenstelling tot bij een wekker. Ook kunt u de timer zo instellen dat het licht 's avonds geleidelijk afneemt, zodat u sneller in slaap valt.

 • Geniet van gesynchroniseerde dynamische lichteffecten

  Het hue-ecosysteem biedt talloze mogelijkheden voor ontwikkelaars. In de community worden steeds meer toepassingen voor hue ontwikkeld. Zo zijn er al meerdere creatieve en dynamische lichtschema's waarmee u uw verlichting op uw favoriete muziek kunt afstemmen. De dansvloer is geopend!

 • U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  Zo lijkt het alsof u thuis bent, ook wanneer dat niet zo is. Zet geprogrammeerde alarmen of gebruik timers om uw lampen aan of uit te zitten, op vaste of willekeurige tijden. Met online toegang kunt u ook uw thuisverlichting direct via de app op uw mobiele apparaat beheren. Schakel geofencing in de app in en uw lampen worden automatisch in- of uitgeschakeld wanneer u het huis binnenkomt of verlaat. Handig en geruststellend, waar u ook bent.

 • Kan overal worden geplaatst, past perfect bij elk interieur

  Philips Friends of hue Iris is ontwikkeld voor indirecte sfeerverlichting en biedt de perfecte manier om bijzondere meubels of bouwkundige elementen in uw huis te accentueren. Plaats dit tijdloze en opvallende product op de vloer bij uw favoriete meubilair en het licht gaat perfect op in uw interieur. Het product heeft een stekker en kan dus overal worden geplaatst waar een stopcontact in de buurt is.

 • Verander de sfeer met gekleurd licht

  Kies uit 16 miljoen kleuren om uw licht af te stemmen op uw interieur. Accentueer een bijzonder kunstwerk, verlicht een ruimte met een sfeervol kleurtje of geef een muur extra uitstraling met een subtiele tint.

 • Precies de juiste lichtopbrengst

  Plaats de Philips Friends of hue Iris daar waar ze hoort. Accentueer een bijzondere plek met tot wel 210 lumen of stel een lagere helderheid in voor zachte, subtiele lichteffecten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in