Disney

Disney

Tafellamp

  Disney

  Tafellamp

  Tot de verbeelding sprekende verlichting

  StoryLight brengt de favoriete Disney-verhalen tot leven! De Disney Storytime-app is gekoppeld aan het e-book: sla een pagina om en StoryLight past de lichtkleur aan het verhaal aan. StoryLight kan ook naadloos worden gebruikt met Philips hue. Bekijk alle voordelen

 • Tot de verbeelding sprekende verlichting

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tot de verbeelding sprekende verlichting

 • Kleur uw wereld met licht en breng Disney-verhalen tot leven

  Kleur uw wereld met licht en breng Disney-verhalen tot leven

  StoryLight brengt uw favoriete Disney-verhalen tot leven! StoryLight is gekoppeld met de Disney Storytime-app. Als u een pagina van het e-book omslaat op uw mobiele apparaat ziet u de lichtkleur van de StoryLight veranderen zodat deze overeenkomt met het verhaal.

 • Gekoppeld met de Disney Storytime-app

  Gekoppeld met de Disney Storytime-app

  De StoryLight is gekoppeld met de Disney Storytime-app, de grootste collectie Disney-verhalen in één app. Er zijn 3 mooie verhalen inbegrepen: Toy Story: Starry Night, Tangled: het verhaal van Rapunzel en Monsters, Inc: Always time for a laugh. Breid uw collectie e-books uit tot 40 verhalen door ze te kopen via de app.

 • StoryLight en app verkrijgbaar via Apple en de App Store

  StoryLight en app verkrijgbaar via Apple en de App Store

  Koop uw StoryLight via de Apple Store en download de Disney Storytime-app eenvoudig uit de App Store. De Disney Storytime-app is momenteel beschikbaar in het Engels.

 • Compatibel met Philips hue en andere hue-toepassingen

  Compatibel met Philips hue en andere hue-toepassingen

  StoryLight kan ook naadloos worden geïntegreerd met de systemen van Philips hue en Friends of hue. Download de apps en speel met 16 miljoen kleuren op uw aanraakscherm. Zorg voor sfeer in uw huis met gekleurd licht. U kunt zoveel meer met StoryLight!

 • Kies uw favoriete kleur op elke pagina

  Terwijl u uw favoriete Disney-verhalen leest, kunt u ook zelf de lichtkleur aanpassen aan het verhaal. Kies met de kleurkiezer op de pagina de kleur die bij uw stemming past en uw fantasie komt tot leven!

 • Draadloze connectiviteit via de hue bridge

  Een paar eenvoudige stappen en u kunt met StoryLight aan de slag. Download de app, zoek de bridge en volg de stappen op het scherm.

 • Creëer uw eigen lichtinstellingen op basis van uw favoriete foto's

  Creëer en beheer uw persoonlijke verlichtingsschema en voorkeuren voor StoryLight via de apps voor hue. Wist u dat u zelfs kleuren kunt kiezen om het verlichtingsschema te baseren op uw favoriete foto's?

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in