1
Kies een armatuur

Accessoires

  Accessoires

  Fantasie aan!

  Dit nachtlampje van Philips en Star Wars heeft een aan-uitknop en een epische print met het favoriete Star Wars-personage BB8. Het werkt op batterijen, dus u kunt het overal neerzetten, waar u maar wilt. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 7,95
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Accessoires

Star Wars VIII-lamp met aan-uitknop, zwart, LED 7192499P0 Soortgelijke producten zoeken

Fantasie aan!

 • Voor Star Wars-fans

  Voor Star Wars-fans

  Deze Philips en Star Wars-lamp voor de slaapkamer creëert een omgeving die stimuleert om te genieten van avontuurlijke en epische avonturen. Een plaats om te studeren, ontspannen en slapen, vergezeld door een favoriet Star Wars-personage. Deze lamp is zo ontworpen dat deze veilig is voor kinderen.

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

 • Werkt op batterijen - 2 x AAA niet inbegrepen

  Werkt op batterijen - 2 x AAA niet inbegrepen

  Deze lamp werkt op 2 AAA-batterijen. Alle batterijen van deze grootte zijn geschikt. Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar en gebruik altijd hetzelfde type. De batterijen zijn niet meegeleverd in de doos.

 • Stelt u 's nachts gerust

  Deze lamp voor uw slaapkamer zorgt ervoor dat u zich 's nachts veilig voelt. De lamp werkt op batterijen dus kunt u deze lamp op de gewenste plek neerzetten. Daarmee is deze lamp ook de ideale oriëntatieverlichting.

 • Drukken om in- of uit te schakelen

  Druk simpelweg op de lamp om deze in of uit te schakelen. De lamp zal na 15 minuten automatisch worden uitgeschakeld om de batterijen te sparen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in