1
Kies een armatuur

Accessoires

  Accessoires

  Licht waar u het nodig hebt

  Personaliseer uw verlichting in huis. Deze stijlvolle, aanpasbare, draagbare tafellamp van Philips geeft uw favoriete foto's of afbeeldingen weer als hij aanstaat. Werkt op batterijen en is licht, dus overal in huis makkelijk mee te nemen. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 9,95
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Licht waar u het nodig hebt

Handige draagbare lamp voor thuis

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De knop is discreet geïntegreerd in de lamp. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

 • Licht en draagbaar voor volledige flexibiliteit

  Deze draagbare lamp werkt op batterijen en is licht, en kan overal in huis worden gebruikt. Verlicht moeilijk bereikbare plekken zoals donkere hoeken, trappen en gangen of vul uw algemene overheadverlichting aan. De lamp is ook handig als lees-, bed- of nachtlampje, met een stijlvol ontwerp dat perfect past bij elk interieur.

 • Geen kabels of stopcontact nodig, dus volledige flexibiliteit

  Batterijen betekenen geen lastige kabels die in de weg liggen of uw inrichting ontsieren. En omdat u geen stopcontact nodig hebt, kunt u de lamp neerzetten waar u licht nodig hebt. Handig en gemakkelijk, rechtstreeks uit de doos.

 • Uw favoriete foto's met licht

  U kunt nu eenvoudig en leuk uw favoriete foto's laten zien. Print de foto die u wilt gebruiken op normaal papier met het onlinesjabloon. Schuif de foto vervolgens gewoon in de opening achter het glas met de afbeelding naar boven.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in