Tafellamp

  Tafellamp

  Fantasie aan!

  Op deze compacte, draagbare tafellamp van Philips en Star Wars staan uw favoriete Star Wars-personages. Hij werkt op batterijen en kan eenvoudig naast het bed of op een bureau worden neergezet voor een epische en avontuurlijke sfeer. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tafellamp

Star Wars VIII BB-8, draagbaar, oranje, LED 7179653P0 Soortgelijke producten zoeken

Fantasie aan!

 • Voor Star Wars-fans

  Voor Star Wars-fans

  Deze Philips en Star Wars-lamp voor de slaapkamer creëert een omgeving die stimuleert om te genieten van avontuurlijke en epische avonturen. Een plaats om te studeren, ontspannen en slapen, vergezeld door een favoriet Star Wars-personage. Deze lamp is zo ontworpen dat deze veilig is voor kinderen.

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De knop is onopvallend geïntegreerd in de armatuur. Het licht is dus eenvoudig in- en uit te schakelen.

 • Automatische uitschakelen na 15 minuten

  Automatische uitschakelen na 15 minuten

  De tafellamp wordt automatisch uitgeschakeld na 15 minuten zodat de batterij langer meegaat.

 • Werkt op batterijen - 3 x AA niet inbegrepen

  Werkt op batterijen - 3 x AA niet inbegrepen

  Deze lamp werkt op 3 AA-batterijen. Alle batterijen van deze grootte zijn geschikt. Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar en gebruik altijd hetzelfde type. De batterijen zijn niet meegeleverd in de doos.

 • Ideale lamp voor uw nachtkastje of bureau

  Deze lamp voor uw slaapkamer past perfect op het nachtkastje of bureau. Het licht is warmwit, wat ideaal is om een boek te lezen of te studeren. Bovendien is de lamp gemakkelijk in en uit te schakelen, wat ervoor zorgt dat u zich 's nachts veilig voelt.

 • Duurzaam en stootbestendig

  Deze lamp is duurzaam en valbestendig, heeft geen scherpe randen en is gemaakt van duurzame materialen. Zo kan uw kind genieten van epische momenten zonder gevaar.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in