1
Kies een armatuur

Tafellamp

    Tafellamp

    Fantasie aan!

    Deze compacte tafellamp van Philips en Star Wars heeft een decor van Kylo Ren en de iconische Stormtroopers. Hij werkt op batterijen en kan eenvoudig naast het bed of op een bureau worden neergezet voor een epische en avontuurlijke sfeer. Bekijk alle voordelen

    Aanbevolen verkoopprijs: € 29,95
    30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tafellamp

Star Wars VIII Kylo Ren, zwart, LED 7179530P0 Soortgelijke producten zoeken

Fantasie aan!

  • Voor Star Wars-fans

    Voor Star Wars-fans

    Deze Philips en Star Wars-lamp voor de slaapkamer creëert een omgeving die stimuleert om te genieten van avontuurlijke en epische avonturen. Een plaats om te studeren, ontspannen en slapen, vergezeld door een favoriet Star Wars-personage. Deze lamp is zo ontworpen dat deze veilig is voor kinderen.

  • LED-licht van topkwaliteit

    LED-licht van topkwaliteit

    De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Warmwit licht

    Warmwit licht

    Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

  • Werkt op batterijen - 3 x AA niet inbegrepen

    Werkt op batterijen - 3 x AA niet inbegrepen

    Deze lamp werkt op 3 AA-batterijen. Alle batterijen van deze grootte zijn geschikt. Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar en gebruik altijd hetzelfde type. De batterijen zijn niet meegeleverd in de doos.

  • Zorgt voor een avontuurlijke sfeer

    Dit draagbare lampje van Philips en Star Wars voor uw slaapkamer is een combinatie van een nachtlampje en een magische beeldprojector. Het nachtlampje zorgt ervoor dat u zich 's nachts veilig voelt, terwijl de projector uw favoriete Star Wars-figuren tot leven brengt op de muur of het plafond. Deze unieke 2-in-1-lamp maakt bedtijdrituelen en verhalen voorlezen nog leuker dan eerst. Met de geïntegreerde tweerichtingsschakelaar op de lamp kunt u eenvoudig schakelen tussen het nachtlampje en de magische beeldprojector.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in