2-in-1: projector en zaklamp

  2-in-1: projector en zaklamp

  Fantasie aan!

  Deze draagbare projector en zaklamp van Philips en Star Wars betovert u met magische beelden. Draai een filmschijf om een van de 24 avontuurlijke scènes uit Star Wars te projecteren en het avontuur te laten beginnen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

2-in-1: projector en zaklamp

Star Wars, zwart, LED 717889916 Soortgelijke producten zoeken

Fantasie aan!

 • Voor Star Wars-fans

  Voor Star Wars-fans

  Deze Philips en Star Wars-lamp voor uw slaapkamer creëert een omgeving die u stimuleert om te genieten van avontuurlijke en epische avonturen. Een plaats om te studeren, ontspannen en slapen, vergezeld door uw favoriete Star Wars-personage. Deze lamp is zo ontworpen dat deze veilig is voor u.

 • Zorgt voor een avontuurlijke sfeer

  Zorgt voor een avontuurlijke sfeer

  Dit draagbare lampje van Philips en Star Wars voor uw slaapkamer is een combinatie van een nachtlampje en een magische beeldprojector. Het nachtlampje zorgt ervoor dat u zich 's nachts veilig voelt, terwijl de projector uw favoriete Star Wars-figuren tot leven brengt op de muur of het plafond. Deze unieke 2-in-1-lamp maakt bedtijdrituelen en verhalen voorlezen nog leuker dan eerst. Met de geïntegreerde tweerichtingsschakelaar op de lamp kunt u eenvoudig schakelen tussen het nachtlampje en de magische beeldprojector.

 • Helpt u gedurende de nacht

  Helpt u gedurende de nacht

  Deze zaklamp van Philips en Star Wars begeleidt u 's nachts tijdens avontuurlijke wandelingen naar de badkamer of andere delen van het huis. Het epische design ligt gemakkelijk en comfortabel in de hand.

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De knop is onopvallend geïntegreerd in de armatuur. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

 • Extra schijven meegeleverd

  Extra schijven meegeleverd

  Deze lamp van Philips en Star Wars bevat 3 schijven, die elk uit 8 verschillende afbeeldingen bestaan om uw verbeeldingskracht te stimuleren.

 • Werkt op batterijen - 3 x LR44 meegeleverd

  Werkt op batterijen - 3 x LR44 meegeleverd

  Deze lamp werkt op 3 LR44-batterijen van 1,5 V. Alle batterijen van deze grootte zijn geschikt. Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar en gebruik altijd hetzelfde type. De batterijen zijn meegeleverd in de doos.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in