Zaklamp

  Fantasie aan!

  Deze zaklamp van Philips en Star Wars, met de iconische BB8, inspireert tot epische avonturen. De veilige zaklamp voelt koel aan en heeft een goede, comfortabele grip. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fantasie aan!

 • Voor Star Wars-fans

  Voor Star Wars-fans

  Deze Philips en Star Wars-lamp voor de slaapkamer creëert een omgeving die stimuleert om te genieten van avontuurlijke en epische avonturen. Een plaats om te studeren, ontspannen en slapen, vergezeld door een favoriet Star Wars-personage. Deze lamp is zo ontworpen dat deze veilig is voor kinderen.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De knop is onopvallend geïntegreerd in de armatuur. Het licht is dus eenvoudig in- en uit te schakelen.

 • Werkt op batterijen - 2 x AAA niet inbegrepen

  Werkt op batterijen - 2 x AAA niet inbegrepen

  Deze lamp werkt op 2 AAA-batterijen. Alle batterijen van deze grootte zijn geschikt. Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar en gebruik altijd hetzelfde type. De batterijen zijn niet meegeleverd in de doos.

 • Ideaal voor algemene verlichting

  Deze lamp van Philips en Star Wars is het stralende middelpunt van uw slaapkamer. De lamp creëert de perfecte lichtinstelling voor uw dagelijkse bezigheden.

 • Duurzaam en stootbestendig

  Deze lamp is duurzaam en valbestendig, heeft geen scherpe randen en is gemaakt van duurzame materialen. Zo kan uw kind genieten van epische momenten zonder gevaar.

 • Helpt uw kind gedurende de nacht

  Deze zaklamp van Philips en Star Wars begeleidt uw kind 's nachts tijdens avontuurlijke wandelingen naar de badkamer of andere delen van het huis. Het epische design ligt gemakkelijk en comfortabel in de hand.

 • Verstelbare hoogte bij installatie

  Deze hanglamp wordt geleverd met een lang snoer voor maximale flexibiliteit tijdens de installatie. Kies precies de hoogte die u wilt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in