White and color ambiance Beyond Hanglamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7120031ph/7120031ph_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  White and color ambiance Beyond Hanglamp

  Onbegrensde mogelijkheden

  Deze stijlvolle Philips Hue Beyond LED-hanglamp geeft een combinatie van gezellige sfeerverlichting en warm witte taakverlichting in één. Verbind de lamp met je draadloze thuisnetwerk voor directe en complete controle over je verlichting in huis vanaf je smart device. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 499,00
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Onbegrensde mogelijkheden

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue White and color ambiance Beyond Hanglamp

Beyond, wit, LED 7120031PH Soortgelijke producten zoeken

Onbegrensde mogelijkheden

voor geweldige ervaringen

 • LightDuo: twee lichtbronnen voor functionele en sfeerverlichting

  LightDuo: twee lichtbronnen voor functionele en sfeerverlichting

  Lezen en werken zijn dankzij de kracht van licht af te stemmen op hoe je je voelt: ontspannen, energiek of sociaal. Philips Hue heeft twee aparte lichtbronnen, een naar boven gericht en een naar beneden gericht. Zo creëer je een eindeloze mix van gekleurd en wit licht. Stel functionele verlichting in en voeg een vleugje kleur toe. Of creëer levendige scènes en combineer verschillende kleuren die bij jouw stemming passen, of je je nu wilt ontspannen, nieuwe energie nodig hebt of op verkenning gaat.

 • Wees creatief met 16 miljoen kleuren

  Wees creatief met 16 miljoen kleuren

  Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren om de look en sfeer van de kamer direct te veranderen. Creër uw eigen sfeer moeiteloos met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en beleef dat speciale moment opnieuw met lichtspetters. Sla uw favoriete lichtinstellingen op en gebruik ze wanneer u maar wilt

 • Synchroniseer verlichting met muziek en films

  Synchroniseer verlichting met muziek en films

  Vergroot uw TV-ervaring naar de hele kamer of synchroniseer de verlichting met uw favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Download de apps van derden en ontdek de leuke dingen die u kunt doen met Philips Hue.

 • Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de juiste sfeer voor elk moment en versier jouw huis met warm tot koel wit licht. Je kunt het hele jaar door van verschillende stijlen genieten. Kies voor het heldere witte licht van de eerste lentedagen, het warm witte licht van de zomerzon of voor koel daglicht in de winter. Verbinding met de Philips Hue bridge is vereist voor deze functionaliteit.

 • Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Philips Hue helpt u ontwaken zoals u dat wilt, zodat u uw dag met een fris gevoel begint. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker zodat het effect van zonsopgang wordt gecreëerd en u natuurlijker wakker wordt, in plaats van door het schelle geluid van een wekker. Begin uw dag goed. 's Avonds komt u met het ontspannende warm witte licht tot rust en maakt uw lichaam zich gereed voor een goede nachtrust. Verbinding met de Philips Hue-bridge is vereist voor deze functionaliteit.

 • Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt u om van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten te maken. Sla uw ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat uw lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.

 • Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Met de Philips Hue iOS- en Android-app kunt u uw verlichting op afstand bedienen waar u ook bent. Controleer of u bent vergeten uw lampen uit te schakelen voordat u van huis ging, en schakel ze in als u niet voor het donker thuis bent. Verbinding met de Philips Hue-bridge is vereist voor deze functionaliteit.

 • Stel timers in voor uw gemak

  Stel timers in voor uw gemak

  Met de schemafunctie van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof u thuis bent als u niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kunt u het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn. Verbinding met de Philips Hue-bridge is vereist voor deze functionaliteit.

 • Dimmen zonder installatie

  Dimmen zonder installatie

  Ervaar gegarandeerd eenvoudig dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, elektricien of installatie vereist

 • Regel het op uw eigen manier

  Regel het op uw eigen manier

  Verbind uw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips Hue-ervaring. Philips Hue werkt zelfs met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home zodat u uw verlichting met uw stem kunt bedienen.

 • Vereist een Philips Hue-bridge

  Vereist een Philips Hue-bridge

  Sluit uw Philips Hue-lampen aan met de bridge om uw lampen te bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in