Tafellamp

  Tafellamp

  Altijd en overal het juiste licht en

  De draagbare Philips Camellia is een lichte, veelzijdige en speelse lamp die u overal kunt neerzetten. Gebruik de Camellia in de kaarsmodus of als leeslamp, of schakel een van de vier dynamische lichteffecten in. Ook mooi in combinatie met een LivingColors-lamp. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Altijd en overal het juiste licht en

de juiste sfeer

 • Gemakkelijk te bedienen

  Gemakkelijk te bedienen

  Selecteer eenvoudig de gewenste kleur of dim het licht met de knop die onopvallend in de lamp is verwerkt.

 • Draagbare lamp met duurzame accu voor volledige flexibiliteit

  Draagbare lamp met duurzame accu voor volledige flexibiliteit

  Deze compacte draagbare lamp van Philips werkt ook snoerloos en kan dus eenvoudig overal in huis worden gebruikt. Bij volledige helderheid gaat de accu tot wel zes uur mee.

 • Dynamische lichteffecten

  Dynamische lichteffecten

  De Philips Camellia heeft zes verschillende lichtinstellingen voor elke stemming en gelegenheid. Naast 'Leeslamp' en 'Kaarslicht' zijn er nog vier dynamische kleuren: 'Roze zonsopgang', 'Paarse nacht', 'Turquoise zee' en 'Bosgroene gloed'.

 • Dimbare [LED-lampen]

  Dimbare [LED-lampen]

  De helderheid kan eenvoudig op verschillende sterktes worden ingesteld door op de knop te drukken. Zo creëert u altijd de perfecte sfeer in elke ruimte.

 • Oplaadbaar via USB

  Oplaadbaar via USB

  Deze draagbare Philips-lamp kan eenvoudig worden opgeladen via elke compatibele USB-poort, bijvoorbeeld van uw laptop of een USB-adapter. De USB-kabel wordt meegeleverd.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Philips introduceert de nieuwste generatie hoogvermogen-LED's, met een kleurtemperatuur van 2700 K. Het licht is warmwit, wat ideaal is als u een boek wilt lezen of studeren op een plek waar niet genoeg lichtinval is. De lamp past perfect op een nachtkastje of bureau.

 • Accuduur

  De accu van de Camellia gaat 6 uur mee bij volledige helderheid en tot wel 40 uur bij gedimd licht.

 • Kaarsmodus

  Voor een unieke decoratieve en betoverende sfeer in huis kunt u deze draagbare Philips-lamp in de kaarsmodus zetten. Zo creëert u een warme gloed en een dynamische flikkering.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in