Franse stekker

  Franse stekker

  Het juiste licht voor het juiste moment

  Helder wit licht voor bij een boek en een warmere tint voor een ontspannen spelletje met de kinderen. U hoeft uw armaturen niet te vervangen om van LivingAmbiance te genieten. Met deze stekker kunnen ze probleemloos met andere LivingAmbiance-producten worden gebruikt.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Het juiste licht voor het juiste moment

 • Pas uw lampen afzonderlijk aan of in elke gewenste combinatie

  Pas uw lampen afzonderlijk aan of in elke gewenste combinatie

  Als lampen zijn aangesloten op andere Philips LivingAmbiance-producten, kunt u wit licht dimmen en de kleur, intensiteit en helderheid van gekleurd licht aanpassen.

 • Bedien deze lamp en andere SmartLink-lampen met één afstandsbediening

  Bedien deze lamp en andere SmartLink-lampen met één afstandsbediening

  Alle LivingAmbiance-producten zijn aan elkaar gekoppeld via de intuïtieve afstandsbediening, waarmee u de kleur en de helderheid van de verlichting zowel afzonderlijk als gecombineerd kunt aanpassen. En dat in elke gewenste combinatie. U kunt zien welke producten samenwerken door op de doos of het product zelf te kijken. Als er een SmartLink-logo op staat, betekent dit dat het product kan samenwerken met andere SmartLink-producten.

 • Koppel elke armatuur met wit licht aan de LivingAmbiance-afstandsbediening

  Als u de LivingWhites-contactdoos tussen uw armatuur en het stopcontact aansluit, kan de armatuur ook met andere LivingAmbiance-producten werken. Op deze manier kunt u een armatuur die u al langer hebt, met de LivingAmbiance-afstandsbediening bedienen en op andere LivingAmbiance-producten aansluiten. Elke armatuur maakt deel uit van de sfeer! Let op: de armatuur die u op de LivingWhites-stekker aansluit, mag geen touch-dimmer hebben.

 • Uw armatuur voor wit licht met de afstandsbediening dimmen

  U kunt uw armatuur dimmen met een LivingAmbiance-afstandsbediening. Controleer wel eerst of de lamp in de armatuur dimbaar is.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in