Afstandsbediening

  Afstandsbediening

  Het juiste licht voor het juiste moment

  Alle LivingAmbiance-producten kunnen met deze intuïtieve afstandsbediening worden bediend. Creëer uw eigen sfeer door licht te dimmen of van kleur te veranderen, zowel voor afzonderlijke lampen als alle lampen samen. Vervolgens slaat u met één druk op de knop uw favoriete instelling op.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Het juiste licht voor het juiste moment

Eén afstandsbediening voor al uw lampen

 • Creëer en bewaar tot 3 favoriete lichtsferen

  Creëer en bewaar tot 3 favoriete lichtsferen

  Sla voor deze armatuur, of een combinatie van armaturen uw favoriete instelling op. Kies uw favoriete kleur(en) (inclusief gedimd en verzadigingsniveau). Druk op een van de sfeerknoppen en houd de knop vast om de instelling op te slaan.

 • Bedien al uw LivingAmbiance-lampen met één afstandsbediening

  Alle LivingAmbiance-producten zijn aan elkaar gekoppeld via de intuïtieve afstandsbediening, waarmee u de kleur en de helderheid van de verlichting zowel afzonderlijk als gecombineerd kunt aanpassen. En dat in elke gewenste combinatie. U kunt zien welke producten samenwerken door op de doos of het product zelf te kijken. Als er een SmartLink-logo op staat, betekent dit dat het product kan samenwerken met andere SmartLink-producten.

 • Pas uw lampen afzonderlijk aan of in elke gewenste combinatie

  Voor alle lampen die op de afstandsbediening zijn aangesloten, kunt u wit licht dimmen en de kleur, intensiteit en helderheid van gekleurd licht aanpassen. U kunt ze allemaal tegelijk, of één voor één aanpassen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in