1
Kies een armatuur

Tafellamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/690791116/690791116_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Tafellamp

  Giving light a new experience

  Deze gepolijste tafellamp met de organische vorm van een gladgeslepen kiezelsteen verlicht de ruimte met warm, wit licht. Een uniek kunstwerk voor uw huis.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Giving light a new experience

Deze gepolijste tafellamp met de organische vorm van een gladgeslepen kiezelsteen verlicht de ruimte met warm, wit licht. Een uniek kunstwerk voor uw huis.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Giving light a new experience

 • Kies de gewenste lichtkleur bij de installatie

  Wie zegt dat het kiezen van een LED-kleur onmogelijk is? Deze lamp introduceert instelbare witkleuren. U kunt de gewenste lichtkleur, van warm wit tot koel wit, kiezen bij de installatie van de lamp. U hebt de keuze uit 4 lichtkleuropties: 2500, 2700, 3100 en 3450 kelvin. Wanneer de kleurtemperatuur is ingesteld, kunnen de meeste lampen normaal gedimd worden met een wanddimmer (niet meegeleverd).

 • Diffuus, warm wit licht

  Diffuus, warm wit licht

  In deze verlichting is de nieuwste spaarlamptechnologie van Philips toegepast om te voorzien in een overvloed van warm wit en natuurlijk licht. Het diffuse licht geeft een warm wit licht en is perfect als algemene verlichting. Hierdoor kunt u functionaliteit en respect voor het milieu combineren.

 • Extreem lange levensduur

  Extreem lange levensduur

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte

  Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte

  Een module van 7,5W geeft evenveel licht als een gloeilamp van 40W (350 lumen). Bespaart energie bij een goede lichtsterkte.

 • Krachtige LED

  Krachtige LED

  De LED-module van deze lamp is een unieke, door Philips ontwikkelde oplossing waarin drie LED's zijn gecombineerd in een behuizing van kunststof en aluminium. Deze techniek biedt een optimale lichtoutput en een 100% gelijkmatige lichtkleur.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De schakelaar is discreet geïntegreerd in het product. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  De LED-verlichtingstechnologie die in de lampen van Philips wordt gebruikt, is uiterst energiezuinig (module van 7,5 W produceert 350 lumen). Elke lamp bespaart dus energie en dat is beter voor het milieu, terwijl de energierekening van de consument daalt. De LED-producten van Philips bieden dus energiezuinig licht dat in een brede collectie eigentijdse ontwerpen een warme sfeer in huis brengt.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in