Hanglamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/690504816/690504816_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Hanglamp

  Essence of purity

  Een schitterende blikvanger van hoogwaardig glas en geborsteld aluminium, waarvan de eenvoud pure schoonheid uitstraalt. Bij deze Philips-hanglamp kunt u de helderheid en tint van het licht aanpassen, zodat u de sfeer kunt creëren die bij uw stemming past. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 249,00
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Essence of purity

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

myLiving Hanglamp

Alphar, aluminium, LED 690504816 Soortgelijke producten zoeken

Essence of purity

 • Kies de gewenste lichtkleur bij de installatie

  Wie zegt dat het kiezen van een LED-kleur onmogelijk is? Deze lamp introduceert instelbare witkleuren. U kunt de gewenste lichtkleur, van warm wit tot koel wit, kiezen bij de installatie van de lamp. U hebt de keuze uit 4 lichtkleuropties: 2500, 2700, 3100 en 3450 kelvin. Wanneer de kleurtemperatuur is ingesteld, kunnen de meeste lampen normaal gedimd worden met een wanddimmer (niet meegeleverd).

 • Krachtige LED

  Krachtige LED

  De LED-module van deze lamp is een unieke, door Philips ontwikkelde oplossing waarin drie LED's zijn gecombineerd in een behuizing van kunststof en aluminium. Deze techniek biedt een optimale lichtoutput en een 100% gelijkmatige lichtkleur.

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Deze verlichting maakt gebruik van de allernieuwste lichttechnologie van Philips met de nieuwe geavanceerde High Power LED's die een warm wit licht produceren met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin.

 • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Pas de lichtintensiteit van de LED-lampen van Philips aan met een dimschakelaar (niet meegeleverd). Zo kunt u de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden in uw woonkamer. Philips heeft een aantal wanddimmers getest dat geschikt is voor de LED-lampen van Philips. Een actuele lijst van compatibele dimmers vindt u in het ondersteuningsgedeelte van de website.

 • Extreem lange levensduur

  Extreem lange levensduur

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  De LED-verlichtingstechnologie die in de lampen van Philips wordt gebruikt, is uiterst energiezuinig (module van 7,5 W produceert 350 lumen). Elke lamp bespaart dus energie en dat is beter voor het milieu, terwijl de energierekening van de consument daalt. De LED-producten van Philips bieden dus energiezuinig licht dat in een brede collectie eigentijdse ontwerpen een warme sfeer in huis brengt.

 • Verstelbare hoogte

  Verstelbare hoogte

  Deze Philips-lamp wordt geleverd met lange kabels voor een maximale flexibiliteit tijdens de installatie. Kies de voor u ideale hoogte.

 • Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in deze lamp.

 • Een fusie tussen licht en design

  Deze designlamp heeft een minimalistisch karakter dat traditionele grenzen overschrijdt en lichtvormen met een inspirerende zuiverheid en schoonheid uitstraalt.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in