1
Kies een armatuur

Tafellamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/674233016/674233016_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Tafellamp

  Prettig voor de ogen

  Maak uw bureau comfortabeler en stijlvoller met deze Philips EyeCare Spoon-bureaulamp. De gebogen kop en arm zijn volledig aanpasbaar en helpen u uw werkplek te verlichten. De hoogstaande LED produceert een koel wit licht voor een optimaal, langdurig concentratievermogen. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Prettig voor de ogen

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Prettig voor de ogen

Helpt u geconcentreerd te blijven

 • Aangepaste optica voor een gelijkmatige lichtverdeling

  Aangepaste optica voor een gelijkmatige lichtverdeling

  Met de aangepaste optica van Philips EyeCare-bureaulampen krijgt u diffuus licht dat gelijkmatig is verdeeld over uw werkruimte. Dit vermindert ongelijkmatige of verblindende verlichting, die meestal tot vermoeide ogen leidt.

 • Ontworpen om verblinding en overbelasting van de ogen te verminderen

  Ontworpen om verblinding en overbelasting van de ogen te verminderen

  De combinatie van aangepaste optica en het hoogwaardige koelwitte LED-licht van deze Philips EyeCare-bureaulamp help verblinding en vermoeide ogen te verminderen. Dit aangename licht zonder zichtbare flikkeringen draagt bij aan optimaal oogcomfort.

 • Helder daglicht, ideaal voor optimale concentratie

  Helder daglicht, ideaal voor optimale concentratie

  Verschillende bevindingen wijzen erop dat een koele daglichtkleurtemperatuur van 5500 K en maximaal 1000 lux de concentratie vergroot door energie en waakzaamheid af te stemmen op daglichtniveaus.

 • Geavanceerde dimmer met geheugenfunctie

  Geavanceerde dimmer met geheugenfunctie

  Met zijn geavanceerde dimmer-instelling en geheugenfunctie geeft deze Philips EyeCare-bureaulamp u de mogelijkheid om de lichtintensiteit te vinden die het beste bij u past en die instelling op te slaan. Handig en eenvoudig.

 • Extra bereik voor optimaal leescomfort

  Extra bereik voor optimaal leescomfort

  De ergonomische en flexibele arm van deze Philips EyeCare-bureaulamp is ontwikkeld voor extra bereik en maximaal leescomfort. Moeiteloos te richten, wat betekent dat u zult niet meer onhandig over uw bureau hoeft te buigen om uw licht op de juiste plaats te krijgen.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in