Tafellamp

    Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/667124816/667124816_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
    Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

    Tafellamp

    Richt uw huis in met licht

    Verlicht uw bureau met deze opvouwbare grijze Philips LED-bureaulamp die in elke richting kan worden gedraaid. Deze ultraplatte, verfijnde lamp heeft een aan-uitknop en een touch-dimmer, zodat u de lichtsterkte zelf kunt bepalen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Richt uw huis in met licht

  • Meerdere toepassingen en verschillende afwerkingsmogelijkheden

    Meerdere toepassingen en verschillende afwerkingsmogelijkheden

    Als u zich graag met woninginrichting bezighoudt en houdt van experimenteren met nieuwe stijlen en thema's, dan is Philips InStyle iets voor u. Philips InStyle is een serie decoratieve hang-, wand- en plafondverlichting en vloer- en tafellampen in verschillende kleuren en gemaakt van eersteklas materialen.

  • Krachtige LED

    Krachtige LED

    De LED-module van deze lamp is een unieke, door Philips ontwikkelde oplossing waarin drie LED's zijn gecombineerd in een behuizing van kunststof en aluminium. Deze techniek biedt een optimale lichtoutput en een 100% gelijkmatige lichtkleur.

  • Warm wit licht

    Warm wit licht

    Verlicht uw huis met warm wit licht dankzij de nieuwste LED-innovatie. Philips introduceert de nieuwste generatie High Power LED's, met warm wit licht met een kleurtemperatuur van 2700 kelvin. Deze innovatie brengt de verlichtingsproducten van Philips voor de consument opnieuw op een hoger niveau – een combinatie van sierlijke elegantie en sfeer door middel van verlichting, waarbij u ook nog eens energie bespaart.

  • Energiezuinig

    Energiezuinig

    Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Extreem lange levensduur

    Extreem lange levensduur

    Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  • Aan-uitschakelaar op product

    Aan-uitschakelaar op product

    De schakelaar is discreet geïntegreerd in het product. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

  • Draaibaar in elke richting

    Draaibaar in elke richting

    De Philips-lamp kan in de gewenste richting worden gedraaid, voor licht daar waar het nodig is.

  • Voorzien van touch-dimmer

    Voorzien van touch-dimmer

    Intuïtieve bediening; raak de dimmer aan en pas de lichtsterkte aan voor de beste sfeer.

  • Expressieve en elegante vormgeving van eersteklas materiaal

    De Philips InStyle-armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en passen daardoor perfect in ieder interieur. Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en afwerkingen kunt u de lampen uitstekend combineren met vrijwel alle gordijnen, meubilair, verf en accessoires, voor elke sfeer die u maar wilt. Onze aandacht voor detail en design helpt u uw eigen stijl te creëren, precies zoals u dat wilt - een uitnodigende sfeer en een omgeving waarin u en uw vrienden en familie zich thuis voelen.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in