1
Televisies

Superslanke 4K OLED-TV powered by Android

  • KA
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65oled973_12/65oled973_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Superslanke 4K OLED-TV powered by Android

  Superslanke 4K UHD OLED Android TV

  Maak kennis met de Philips OLED973, winnaar van de Red Dot Award. Een prachtig ontworpen blikvanger met een dynamische luidsprekerstandaard en een van onze dunste panelen ooit. Inclusief Ambilight en een krachtige P5-verwerkingsengine om al uw zintuigen te prikkelen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

NIEUW

OLED 9 series Superslanke 4K OLED-TV powered by Android

164 cm (65"), 4100 Picture Performance Index, HDR Perfect WCG 99%, P5 Perfect Picture Engine 65OLED973/12 Soortgelijke producten zoeken

Superslanke 4K UHD OLED Android TV

met driezijdig Ambilight

 • Perfect beeld met de Philips P5-engine

  Als u graag streamt, is de P5 echt iets voor u. Dit is de nieuwste 5-in-1 Philips beeldverwerkingsengine die is gemaakt voor optimale scherpte, kleur, contrast en beweging. De engine vermindert zelfs fouten en optimaliseert de beeldkwaliteit, ongeacht de bron.

 • Ambilight. De emotie spat van het scherm af.

  Ambilight. De emotie spat van het scherm af.

  Dacht u dat u niet nog meer kon genieten van uw favoriete entertainment? Met Philips Ambilight krijgen films extra diepte. Games voelen meeslepender. De muziek die u streamt via uw TV krijgt zijn eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED's aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. Of u nu naar snelle actie kijkt of uw meest recente playlist beluistert, u krijgt perfect afgestemde sfeerverlichting. En dus een extra reden om van uw TV te houden.

 • Geniet van audioflexibiliteit met de opvouwbare luidsprekerstandaard van Philips

  Geniet van audioflexibiliteit met de opvouwbare luidsprekerstandaard van Philips

  Ga volledig op in uw favoriete muziek met onze nieuwe Philips luidsprekerstandaard. Dankzij deze standaard die op twee manieren gevouwen kan worden, zal uw audio-entertainment nooit meer hetzelfde zijn.

 • OLED-TV. Zo ziet levensecht eruit.

  OLED-TV. Zo ziet levensecht eruit.

  Een Philips OLED-TV geeft u een visuele ervaring die waanzinnig echt voelt. De OLED-technologie zorgt ervoor dat elke pixel apart kan worden gedimd of uitgeschakeld. Zonder licht van pixels in de buurt ziet u diepere zwarttinten, levendige kleuren en verbazingwekkend contrast. Zelfs details in schaduwgebieden en felle delen van het scherm worden nauwkeurig weergegeven. Ook hebt u een grotere kijkhoek en dankzij de Philips-verwerkingsengine prachtige vloeiende bewegingen. U zult versteld staan van de beeldkwaliteit, ongeacht hoe snel de actie of uw gamevaardigheden zijn.

 • De ultieme kijkervaring op het gebied van contrast, kleur en scherpte met HDR Perfect

  De ultieme kijkervaring op het gebied van contrast, kleur en scherpte met HDR Perfect

  High Dynamic Range Perfect zorgt voor een zintuiglijke ervaring die recht doet aan de originele rijkheid en levendigheid van uw content. Geniet van helderder lichtaccenten, ultiem contrast en levendige kleuren, precies zoals de regisseur ze bedoelde.

 • Google Play Store en de Philips App Gallery. Nog meer voordelen.

  Google Play Store en de Philips App Gallery. Nog meer voordelen.

  Breid het gewone aanbod TV-programma's uit met Google Play Store en Philips App Gallery. Geniet eindeloos van films, TV, muziek, apps en games online. Nog meer voordelen.

 • Gecertificeerd UHD Premium. Een feest voor uw ogen.

  De Ultra HD Premium-certificering op uw Philips OLED-TV belooft een ongelooflijk levensecht 4K UHD-beeld voor uw favoriete content. Laat u betoveren door een grote helderheid en groot contrast, en een breder kleurengamma met miljoenen subtiele kleurschakeringen. De content in HDR komt met meer realistische diepte en detail tot leven. Van zonnestralen op glas tot de vonken van een botsing, u waant zich dichter bij elke scène.

 • Duik dieper de duisternis in met OLED-TV Perfect Contrast

  Zoek de contrasten op met OLED-TV. Organische lichtgevende pixels kunnen volledig worden uitgeschakeld - er komt geen enkele lichtstraal door de pixel - en zorgen hierdoor voor de diepste zwarttinten. Dit geeft erg veel contrast op uw scherm; schaduwen en kleuren komen tot leven op een manier die een LED-TV niet kan evenaren.

 • Hoor elk detail met DTS-HD eersteklas geluid

  De DTS-HD Premium-suite levert hoogwaardige audioverwerking voor een beter geluid uit uw luidsprekers. De zuiverheid van de oorspronkelijke content wordt behouden, waardoor u kunt genieten van diepe bastonen en kristalheldere dialogen, zonder schommelingen, kraken of vervorming.

 • Visible sound toont u de schoonheid van geluid

  Geluid vormgegeven in een slank ontwerp. Geniet van ongelooflijke hoge tonen en levensechte middentonen uit een grote hoeveelheid microdrivers in een gestroomlijnde luidsprekerbalk. U kunt elk gefluister, elke stap en het kraken van de vloer horen, dus u kunt zich voorstellen hoe krachtig en helder elke crash, knal en explosie zal klinken. En de bas komt volledig tot zijn recht met strategisch geplaatste achterluidsprekers voor diepe, rijke tonen. Het geluid van deze TV is net zo mooi als het uiterlijk.

Alle specificaties bekijken
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • Het aanbod aan Android-app's verschilt per land. Ga voor meer informatie naar uw plaatselijke Google Play Store.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model, provider en land, smart device-model en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Het aanbod van Smart TV-apps verschilt per TV-model en land. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/smarttv.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.
 • De functionaliteit is onderhevig aan apps met ChromeCast ingebouwd en smart devices. Voor meer details gaat u naar pagina's over producten met ChromeCast ingebouwd.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in