Spotlamp

    Spotlamp

    Nadruk op stijl

    Deze buisvormige spots in industriële stijl zijn klein, slank en eenvoudig en passen perfect in elk modern interieur. De smetteloze aluminium behuizing in wit vult het sprankelende halogeenlicht feilloos aan. Een opvallend decoratief item. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Nadruk op stijl

Verlichting met moderne vormgeving en functionaliteit

  • De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

    De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

    Deze Philips-spot heeft de perfecte lichtbundel voor accentverlichting. Met gebundeld licht kunt u elk detail of object in uw interieur benadrukken.

  • Laat het licht schijnen waar u wilt

    Laat het licht schijnen waar u wilt

    Met deze Philips myLiving-spotverlichting kunt u uw huis optimaal verlichten. De flexibele spots draaien alle kanten op, zodat u het licht op elke gewenste plek kunt richten.

  • Schitterend en hoogwaardig licht

    Schitterend en hoogwaardig licht

    De halogeenlampen van Philips leveren schitterend licht om een speciaal voorwerp te verlichten of een bepaalde sfeer te creëren in uw kamer.

  • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

    Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

    Pas de lichtintensiteit van deze Philips-lamp aan met een dimmer (niet meegeleverd). Zo kunt u een bepaald object accentueren of de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden.

  • Energiezuinig

    Energiezuinig

    Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Voor elke ruimte in uw interieur

    Deze Philips-spot is functioneel en tegelijkertijd buitengewoon sierlijk en geeft elke kamer in uw huis een decoratief tintje.

  • Pure en moderne vormen

    De fraaie lijnen en eenvoudige vormen van de myLiving-spots van Philips passen perfect bij een moderne inrichting. Ze vormen het perfecte stijlaccent in ieder hedendaags interieur.

  • Stijlvol wit

    Wit is eenvoudig, zacht, altijd stijlvol en daarmee een heerlijke, tijdloze kleur die puurheid brengt in elk interieur.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in