NL
EN
1
TV

breedbeeld Flat TV

  breedbeeld Flat TV

  Verruim uw kijkervaring

  Beleef de superieure beeldkwaliteit van deze uitstekende Flat TV met de nieuwste PDP-technologie en Pixel Plus in een fantastisch ontwerp dat goed bij uw interieur past. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

Beleef de superieure beeldkwaliteit van deze uitstekende Flat TV met de nieuwste PDP-technologie en Pixel Plus in een fantastisch ontwerp dat goed bij uw interieur past. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Verruim uw kijkervaring

Pixel Plus

 • HD ready, voor de hoogste kwaliteit HDTV-weergave

  HD ready, voor de hoogste kwaliteit HDTV-weergave

  Geniet van de uitzonderlijke kwaliteit van HDTV-signalen. U bent alvast voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-uitzendingen en de DVD-formaten Blu-ray DVD en HDVD. HD-compatibele TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van HDTV-signalen volledig tot hun recht doet komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

 • High Definition WXGA-plasmascherm met een resolutie van 1366 x 768p

  De nieuwste plasmaschermtechnologie biedt een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

 • Pixel Plus voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus is een digitale beeldverwerkingsfunctie die het aantal lijnen en pixels vergroot. Het resultaat is een superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte, altijd en bij elke bron.

 • Kleurenscheiding met 3D-combfilter voor een superscherp beeld

  Het 3D-combfilter zorgt voor een betere scheiding van signalen voor helderheid en kleuren in 3D-weergave en voorkomt zo hinderlijke kleurschiftingen, die afbreuk doen aan uw kijkplezier. Het 3D digitale combfilter voert veld voor veld vergelijkingen uit van het televisiebeeld en eventuele vervormingen met een superscherpe afbeelding als resultaat.

 • Active Control optimaliseert de beeldkwaliteit, ongeacht de bron

  Active Control verbetert ruis en scherpte met een continue snelheid van 60 aanpassingen per seconde. Doordat de beeldinstelling dus meer dan 3000 keer per minuut wordt aangepast, zorgt Active Control Plus voor een optimaal beeld.

 • Virtual Dolby Surround voor een bioscoopachtige geluidservaring

  Virtual Dolby Surround is een verwerkingstechnologie die zorgt voor betere Surround Sound-effecten. Hierdoor lijkt het alsof u naar Dolby Pro Logic luistert zonder dat u hiervoor extra achterluidsprekers nodig hebt. U kunt volledig opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

 • Compact en gestroomlijnd ontwerp dat in elke kamer tot zijn recht komt

  De ontwerpstijl benadrukt een slanke, compacte look, bespaart ruimte en past bij verschillende interieurs.

 • Functie voor mozaïekweergave van kanalen

  Via de verschillende PiP-modi kunt u tegelijkertijd twee videobronnen bekijken, beeld-in-beeld, naast elkaar of als mozaïek van stilstaande beelden.

 • HDMI voor een volledig digitale High Definition-verbinding

  HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en zonder flikkeringen. HDMI stemt dan ook met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met oudere DVI-bronnen maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in