1
Kies een armatuur

Spotlamp

  Spotlamp

  Van zo helder als je nodig hebt, tot zo warm als je je voelt

  Pas je stemming aan met het juiste licht – van zo helder als je nodig hebt, tot zo warm als je je voelt. Met de Philips Box WarmGlow spot kun je soepel naar het juiste lichtniveau dimmen: van helder functioneel tot uitnodigend warm voor gezelligheid. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 49,95
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Van zo helder als je nodig hebt, tot zo warm als je je voelt

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-lamp die bij deze Philips-lamp wordt meegeleverd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in je huis.

 • Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in deze lamp.

 • Draaibare spot

  Draaibare spot

  Laat het licht schijnen waar je wilt door de spot te draaien of te kantelen.

 • Compatibel met de meeste dimmers

  Compatibel met de meeste dimmers

  Deze Philips LED-lamp bevat de nieuwste LED-technologie die met de meeste dimmers kan worden gebruikt. Gebruik gewoon de dimmer die je al hebt of elk ander type dimmer!

 • click!FIX-systeem voor gemakkelijke installatie

  click!FIX-systeem voor gemakkelijke installatie

  Deze LED-lamp maakt gebruik van click!FIX, een nieuw en revolutionair bevestigingssysteem dat is gepatenteerd door Philips. Met click!FIX kun je je lamp in 4 eenvoudige stappen monteren. Gemakkelijk en snel!

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaar je op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

 • Warmwit licht

  Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

 • Dimt naar een warme gloed

  Dimt naar een warme gloed

  Met Philips WarmGlow creëert u altijd de perfecte sfeer in huis. Gebruik uw wanddimmer om het juiste lichtniveau in te stellen, van helder functioneel tot uitnodigend warm voor gezelligheid. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

 • Hoogwaardige materialen

  Deze lamp is gemaakt van gelaagde patronen van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat een aanwinst is voor je huis en vele jaren meegaat.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in