1
Kies een armatuur

Spotlamp

  Spotlamp

  Van zo helder als u nodig heeft, tot zo warm als u zich voelt

  Kies voor een sfeer die past bij wat u doet. Met de Philips WarmGlow LED-spots kunt u eenvoudig het juiste lichtniveau instellen, van helder functioneel licht tot een uitnodigende, gezellige warme gloed. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 139,95
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Van zo helder als u nodig heeft, tot zo warm als u zich voelt

Werkt met de meeste LED-dimmers

 • Verander de sfeer met een draai aan de knop

  Verander de sfeer met een draai aan de knop

  Creëer de perfecte sfeer voor elk moment. Met de Philips WarmGlow LED-spots kunt u de perfecte sfeer creëren met een draai aan uw dimmer. Dim moeiteloos van functioneel helder licht van 2700 K naar uitnodigend warm licht van 2200 K. Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht.

 • LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze binnenverlichting.

  Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op alle verlichting.

 • Draaibare spot

  Laat het licht schijnen waar u wilt door de spot te draaien of te kantelen.

 • Compatibel met de meeste dimmers

  Deze Philips LED-lamp bevat de nieuwste LED-technologie die met de meeste dimmers kan worden gebruikt. Gebruik gewoon de dimmer die u al hebt of elk ander type dimmer!

 • click!FIX-systeem voor gemakkelijke installatie

  Deze lamp kunt u gemakkelijk en snel in 4 stappen monteren dankzij het nieuwe en gepatenteerde click!FIX bevestingssysteem.

 • Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaar u op energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Hoogwaardige materialen

  Deze lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat een aanwinst is voor uw huis en vele jaren meegaat.

 • Warmwit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warmwit licht voor een gezellige sfeer.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in