1
Kies een armatuur

Spot

    Laat het licht schijnen waar je wilt

    Deze praktische Philips-spot levert waar voor uw geld. De meegeleverde hoogwaardige LED bespaart tot wel 80 procent energie. Geniet van natuurlijke verlichting en richt het licht waar u dat wilt. Bekijk alle voordelen

    Aanbevolen verkoopprijs: € 89,95
    30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Laat het licht schijnen waar je wilt

  • LED-licht van topkwaliteit

    LED-licht van topkwaliteit

    De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Draaibare spot

    Draaibare spot

    Laat het licht schijnen waar u wilt door de spot te draaien of te kantelen.

  • Energiezuinig

    Energiezuinig

    Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Lange levensduur - tot 15 jaar

    Lange levensduur - tot 15 jaar

    Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur/dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft u nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en je kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in