1
Kies een armatuur

Wandlamp

  Wandlamp

  Richt uw huis in met licht

  Een wandlamp met verrassende mogelijkheden. De frames zijn van zachtgrijs aluminium. Verandering van stijl? Dat kan. De decoratief gekleurde glaspanelen kunnen zonder gereedschap worden in- en uitgeschoven, waardoor u de verlichting van uw woonkamer in een handomdraai kunt veranderen. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Richt uw huis in met licht

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Richt uw huis in met licht

Een wandlamp met verrassende mogelijkheden. De frames zijn van zachtgrijs aluminium. Verandering van stijl? Dat kan. De decoratief gekleurde glaspanelen kunnen zonder gereedschap worden in- en uitgeschoven, waardoor u de verlichting van uw woonkamer in een handomdraai kunt veranderen. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

InStyle Wandlamp

Styletwist, aluminium, LED 455744816 Soortgelijke producten zoeken

Richt uw huis in met licht

 • Krachtige LED

  Krachtige LED

  De LED-module van deze lamp is een unieke, door Philips ontwikkelde oplossing waarin drie LED's zijn gecombineerd in een behuizing van kunststof en aluminium. Deze techniek biedt een optimale lichtoutput en een 100% gelijkmatige lichtkleur.

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Verlicht uw huis met warm wit licht dankzij de nieuwste LED-innovatie. Philips introduceert de nieuwste generatie High Power LED's, met warm wit licht met een kleurtemperatuur van 2700 kelvin. Deze innovatie brengt de verlichtingsproducten van Philips voor de consument opnieuw op een hoger niveau – een combinatie van sierlijke elegantie en sfeer door middel van verlichting, waarbij u ook nog eens energie bespaart.

 • Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte

  Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte

  Een module van 7,5W geeft evenveel licht als een gloeilamp van 40W (350 lumen). Bespaart energie bij een goede lichtsterkte.

 • 7 verschillende glazen die bij uw stemming en interieur passen

  7 verschillende glazen die bij uw stemming en interieur passen

  Het innovatieve ontwerp van StyleTwist past in alle interieurs. Kies uit 7 verschillende soorten glas: van rood tot wit en van zwart tot een kiezelsteenpatroon. Laat uw fantasie en stemming de vrije loop. De glazen panelen worden niet meegeleverd; ze zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

 • Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Lichtintensiteit instelbaar met dimmer

  Pas de lichtintensiteit van de LED-lampen van Philips aan met een dimschakelaar (niet meegeleverd). Zo kunt u de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu om een romantisch diner voor twee gaat of een gezellige avond met familie en vrienden in uw woonkamer. Philips heeft een aantal wanddimmers getest dat geschikt is voor de LED-lampen van Philips. Een actuele lijst van compatibele dimmers vindt u in het ondersteuningsgedeelte van de website.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Extreem lange levensduur

  Extreem lange levensduur

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De schakelaar is discreet geïntegreerd in het product. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

 • Geef uw lamp een nieuwe uitstraling

  Er is altijd wel een goed moment te vinden om uw interieur te veranderen. Met StyleTwist hebt u de keuze uit verschillende glazen frontjes en verandert u de uitstraling van uw armatuur in een handomdraai.

 • Verander uw wandlamp in een oogwenk

  Van stijl veranderen is heel eenvoudig: schuif gewoon de glaspanelen in en uit het frame van de wandlamp. Gereedschap is niet nodig. In een handomdraai hebt u een compleet andere stijl.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in