6000 series

Ultraslanke 3D Smart LED-TV

  6000 series

  Ultraslanke 3D Smart LED-TV

  Stijlvol en slim

  Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring met een 3D Smart LED-TV uit de Philips 6008-serie. Laat u niet van de wijs brengen door het slanke ontwerp - deze TV zit vol met functies als Skype™, 3D, tweezijdig Ambilight en meer. Bekijk alle voordelen

 • Stijlvol en slim

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

6000 series Ultraslanke 3D Smart LED-TV

107 cm (42"), Easy 3D, DVB-T/C/S/S2 42PFL6008K/12 Soortgelijke producten zoeken

Stijlvol en slim

De ultraslanke LED-TV met Ambilight

 • Frameloos ontwerp met een minimale rand voor een stijlvol uiterlijk

  Slank, minimalistisch, discreet. Mooi vervaardigd uit naadloos glas van hoge kwaliteit. Gevat in een ultra dunne metalen omlijsting. Past perfect in ieder interieur.

 • Finishing touch - TV's die er geweldig uitzien, en die ook geweldig presteren

  Uw interieur toont uw stijl. Daarom hebben we gekozen voor een verfijnde, subtiele kleurstelling en afwerking. Dit zorgt ervoor, in combinatie met de authentieke materialen van hoge kwaliteit zoals aluminium en staal, dat onze TV's naadloos in uw interieur passen.

 • Eenvoudige spraak- en videogesprekken met Skype™

  Geef uw gesprekken een nieuwe dimensie en deel belevenissen met de mensen om wie u geeft, waar ze ook zijn. Voer met Skype™ via uw TV gesprekken met of zonder video vanuit uw woonkamer. Sluit eenvoudig de optionele Philips TV-camera (PTA317) op uw TV aan en geniet vanuit uw luie stoel van uitstekende video- en geluidskwaliteit.

 • Smart TV - een wereld van online entertainment

  Verleg de grenzen van de traditionele TV. Huur en stream online films, video's, games en meer, rechtstreeks op uw TV. Kijk uw favoriete zenders terug en geniet van een rijke keuze aan onlinetoepassingen met Smart TV. Heb contact met familie en vrienden via Skype™ of sociale media. Of... browse gewoon op internet!

 • Wi-Fi Miracast™—kopieert het scherm van uw apparaten op uw TV

  Kijk wat u wilt, waar u wilt, wanneer u wilt. Kopieer het scherm van uw apparaten en geef het op het grote scherm weer. Deel de foto's die u op uw smartphone of laptop e.d. hebt. Gemakkelijk aan te sluiten en geschikt voor meerdere apparaten.

 • Deel eenvoudig foto's, muziek en films via DLNA

  Deel foto's, muziek, video's en films via DLNA vanaf uw smartphone, tablet of computer en toon deze op het grote scherm. Delen eenvoudig gemaakt.

 • MyRemote app—bedien uw TV via uw telefoon of tablet

  Met de gemakkelijke app bedient u uw TV zonder de afstandsbediening en start u opnames terwijl u onderweg bent. Maak een universele afstandsbediening van uw tablet of smartphone, met alle opties van uw afstandsbediening, maar ook extra functies zoals tekstinvoer. De SimplyShare-functie stuurt het geluid en de beelden draadloos naar uw TV. Stuur digitale TV-uitzendingen naar uw apparaten met het slimme Wi-Fi-scherm. Start opnames terwijl u onderweg bent met MyRemote. Blader door het programma-aanbod en kies wat u wilt opnemen om later te bekijken. Een slimme TV verdient een heel slimme app.

 • Intensere kijkervaring dankzij tweezijdig Ambilight XL

  Door deze gepatenteerde Philips technologie lijkt uw scherm breder en maakt uw kijkervaring meer indruk. Dit komt doordat er een extra brede gloed op de muur wordt geprojecteerd. De kleur komt overeen met de beelden op het scherm. Dankzij de wall-adaptive-functie klopt de kleur van het licht perfect met de TV-beelden, ongeacht de kleur van de muur. Via verschillende instellingen kunt u het effect aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

 • Geïntegreerde Wi-Fi om gemakkelijk online te gaan

  Geïntegreerde Wi-Fi om gemakkelijk online te gaan

  Met de geïntegreerde Wi-Fi op uw Philips Smart-TV maakt u snel en eenvoudig verbinding met uw thuisnetwerk en ontsluit en deelt u draadloos een wereld aan informatie en programma's.

 • Verstuur eenvoudig berichten via de afstandsbediening met toetsenbord

  Verstuur eenvoudig berichten via de afstandsbediening met toetsenbord

  Neem het heft in handen. Onze intuïtieve afstandsbediening heeft alle gebruikelijke voordelen als cursortoetsen, volumeregeling en snelkoppelingstoetsen. Draai de afstandsbediening om en voer in alle situaties gemakkelijk tekst in met het complete toetsenbord. Maar het mooiste van alles is nog wel dat onze afstandsbedieningen een gyroscopische sensor hebben, waarmee onder en boven worden onderscheiden. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u per ongeluk van kanaal wisselt als u een bericht verstuurt.

 • Pixel Precise HD voor scherpere actiedetails

  We hebben voortgebouwd op ons succesvolle Pixel Plus en hebben de HD-beeldkwaliteit naar een hoger plan gebracht. De Super Resolution technologie met 4 biljoen kleuren levert de beste Full HD TV beeldkwaliteit, ongeacht de inhoud. Dus of u nu een onlinevideo bekijkt of een Blu-ray HD-film, u zult er altijd van genieten.

Alle specificaties bekijken
 • MyRemote-app en verwante functionaliteiten wisselen per TV-model en land, evenals model smart device en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Philips-TV-camera (PTA317) wordt afzonderlijk verkocht.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Software-upgrade vereist voor HbbTV, MultiRoom Client en Server, Netflix en myRemote-app.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in