Hanglamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/410723516/410723516_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Hanglamp

  Een wereld vol licht en vriendjes

  De nacht is ook leuk. Deze duurzame Philips myKidsRoom Buddy Moon-hanglamp met zijn maantje in een blauw mutsje baadt de kamer in warm, helder licht. Op het plafond wordt een rustgevende sterrenhemel geprojecteerd. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een wereld vol licht en vriendjes

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

 • Altijd inclusief een Philips-lamp

  Altijd inclusief een Philips-lamp

  Hoogwaardige en energiezuinige Philips EcoLamp-lampen worden meegeleverd voor het beste lichteffect.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze Philips-kinderkamerlamp creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Maar deze lamp is ook ontworpen voor de veiligheid van uw kind: hij wordt niet warm, is robuust en bevat geen giftige verf.

 • Geïntegreerde schakelaar

  Geïntegreerde schakelaar

  Met de geïntegreerde schakelaar kunt u gemakkelijk van volledig licht naar oriëntatieverlichting en vice versa schakelen.

 • De hoogte van de hanglamp is eenvoudig verstelbaar

  Deze hanglamp van Philips wordt geleverd met lange snoeren voor een maximale flexibiliteit tijdens en na de installatie. Kies de voor u ideale hoogte.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in