Hanglamp

  Hanglamp

  De juiste lichtstijl creëren

  Creëer verbluffende effecten in uw woonkamer. Deze hanglamp voegt een speels modern accent toe, ook als hij uitstaat. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De juiste lichtstijl creëren

Maak een geweldige indruk

 • Creëer een stijlvolle en uitnodigende sfeer

  Deze lamp past bij de stijl, trends en levensstijl van nu en sluit aan op uw interieur. Bovendien creëert de lamp de sfeer die u altijd al hebt gewenst.

 • Perfect voor ontspanning en een praatje

  De woonkamer is het hart van elk huis, een plek waar de bewoners samenkomen en gasten ontvangen. De verlichting voor deze leefruimte en slaapkamer moet flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de verschillende momenten van de dag. Nauwkeurige plaatsing van verschillende lichtbronnen en spelen met lichtlagen helpt een ruimtelijk gevoel te scheppen en de kamer een warme en uitnodigende sfeer te geven.

 • Creëer prachtige lichteffecten

  Het ontwerp van deze lamp creëert prachtige lichteffecten die 's avonds de sfeer van uw woonruimte verbeteren. Het intrigerende samenspel tussen licht en schaduw transformeert de ruimte als de verlichting wordt ingeschakeld.

 • Eenvoudig in elkaar te zetten

  De compacte, modulaire elementen kunnen in enkele minuten in elkaar worden gezet, en zijn eenvoudig mee te nemen, te vervoeren en te installeren.

 • Hoogwaardige materialen

  Deze lamp is gemaakt van gelaagde patronen van hoogwaardige materialen met een superieure afwerking. Dit zorgt voor een solide en duurzaam product dat een aanwinst is voor uw huis en vele jaren meegaat.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in