1
Kies een armatuur

Hanglamp

    Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/409211116/409211116_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
    Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

    Hanglamp

    Richt uw huis in met licht

    Prikkel uw zintuigen met deze Philips myLiving Wolga LED-hanglamp, die uit een set chique chromen lampen bestaat. Het gelijkmatige witte LED-licht zorgt voor een gevoel van modern comfort. Bekijk alle voordelen

    Aanbevolen verkoopprijs: € 169,95
    30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Richt uw huis in met licht

  • LED-licht van topkwaliteit

    LED-licht van topkwaliteit

    De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

  • Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

    Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

    Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in deze lamp.

  • Warm wit licht

    Warm wit licht

    Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

  • Energiezuinig

    Energiezuinig

    Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaar je op uw energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

  • Lange levensduur - tot 15 jaar

    Lange levensduur - tot 15 jaar

    Een lichtbron waarop je kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: je hoeft je nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en je kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  • De hoogte van de hanglamp is eenvoudig verstelbaar

    Deze hanglamp van Philips wordt geleverd met lange snoeren voor een maximale flexibiliteit tijdens en na de installatie. Kies de voor u ideale hoogte.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in