Lirio

Lirio

Plafonnière

  Lirio

  Plafonnière

  Creëer licht, controleer de schaduw

  Robuuste clips van gegoten aluminium klemmen een dik glaspaneel tegen een vierkant of rechthoekig armatuur met wengé of aluminium afwerking. De Kwadro. Gewoon briljant. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Creëer licht, controleer de schaduw

 • Kan aan de wand of aan het plafond worden bevestigd

  Kan aan de wand of aan het plafond worden bevestigd

  Deze lamp kan op twee manieren worden bevestigd: aan de muur of aan het plafond. Hij zit dus altijd precies op de juiste plaats.

 • Eenvoudig design en expressieve lijnen

  Is verlichting meer dan alleen een functionele oplossing om de duisternis te verdrijven? Lirio by Philips heeft op deze vraag een compromisloos en uitdagend antwoord, met ontwerpen die u inspireren licht te creëren en schaduwen te controleren.

 • Unieke uitstraling om uw huis te verlichten

  De unieke uitstraling van de lampen uit de Lirio by Philips-serie brengen licht en sfeer in uw huis. Verwen uzelf met een stijlvol lichtelement om uw identiteit en stijl te bevestigen.

 • Geavanceerde materialen en uitstekende kwaliteit

  De nieuwste technologie gecombineerd met geavanceerde technieken van vakmanschap in een breed, gebalanceerd assortiment van verrassende verlichting dat voldoet aan de verwachting: Lirio by Philips is zowel uniek als geraffineerd.

 • Inclusief Philips-lamp(en)

  Deze lamp wordt geleverd met Philips-lamp(en), zodat u de beste lichtkwaliteit en het beste effect krijgt voor bij uw lamp.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in