Wandverlichting

  Wandverlichting

  Saving in style

  Verfraai uw interieur met de schoonheid van handgemaakt glas. Deze wandlamp is gemaakt van hoogwaardig glas en aluminium, straalt warm, wit licht uit en voldoet ondertussen ook aan al uw behoeften op functioneel en esthetisch vlak.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Saving in style

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Het grote voordeel van TL-verlichting is de energiezuinigheid. Een TL-lamp verbruikt slechts één vijfde van de energie van een normale gloeilamp. Dit betekent dat u, als u al uw gewone lampen in huis vervangt door TL-verlichting van Philips, een besparing van ongeveer 80% op uw verlichtingskosten realiseert!

 • Extra lange levensduur

  Extra lange levensduur

  Inclusief Philips-lamp met zeer lange levensduur, tot wel 6000 uur.

 • Stevig en betrouwbaar

  Stevig en betrouwbaar

  Optimale duurzaamheid. Elk stuk in de Ecomoods-collectie bestaat uit hoogwaardige materialen. Met Ecomoods koopt u een kwaliteitsarmatuur die bijzonder lang meegaat.

 • Diffuus, warm wit licht

  Diffuus, warm wit licht

  In deze verlichting is de nieuwste spaarlamptechnologie toegepast om te voorzien in een overvloed van warm wit en natuurlijk licht. Het diffuse licht geeft een warm wit licht en is perfect als algemene verlichting. Hierdoor kunt u functionaliteit en respect voor het milieu combineren.

 • Stijlvolle en moderne ontwerpen

  Ecomoods heeft een strakke, eigentijdse look die in niets lijkt op de traditionele onaantrekkelijke spaarlamp. Elk chique, gestroomlijnd model is zorgvuldig ontworpen met het oog op de perfecte combinatie van vorm en functie.

 • Aluminium

  Het uiterst trendy aluminium is een zacht, duurzaam en licht materiaal met een zacht zilveren kleur.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in