1
Kies een armatuur

Wandlamp

  Wandlamp

  Laat zien wie u bent met licht

  Een bonkige kubus met afgeronde hoeken, vervaardigd uit één blok wit aluminium. De warm witte lichtbundel uit de EcoHalogeen-lamp is instelbaar. Een solide ontwerp met bijpassende verlichting.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Laat zien wie u bent met licht

Verlichtingscreaties geïnspireerd door architectuur

 • Dimbaar voor de perfecte sfeer

  Dimbaar voor de perfecte sfeer

  De eco-halogeenlampen van Philips kunnen worden gedimd. De lichtsterkte en kleurintensiteit zijn met een dimmer in te stellen.

 • Schitterend en hoogwaardig licht

  Schitterend en hoogwaardig licht

  De eco-halogeenlampen van Philips leveren schitterend licht om een speciaal voorwerp te verlichten of een bepaalde sfeer te creëren. Tegelijkertijd bespaart u energie omdat u geen traditionele halogeenlampen hoeft te gebruiken.

 • Energiebesparing tot wel 30%

  Energiebesparing tot wel 30%

  Iedere eco-halogeenlamp van Philips bespaart energie en helpt u zo geld te besparen op uw stroomrekening en milieuvriendelijk te leven.

 • Levensduur

  Levensduur

  Eco-halogeenlampen gaan tot wel 2000 uur mee.

 • Hoogwaardige onderdelen

  Hoogwaardige onderdelen

  De gestroomlijnde vormen en strakke, gedefinieerde lijnen van Arcitone ademen eenvoud uit. De puntgave oppervlakken zijn voorzien van een professionele en smetteloze afwerking zonder dat ook maar één zichtbaar schroefje afdoet aan het stijlvolle uiterlijk, en zijn gemaakt van duurzame materialen.

 • Gerichte lichtbronnen

  Gerichte lichtbronnen

  Deze sprankelend schijnende, verborgen lichtbronnen kunnen voor de gewenste lichteffecten in elke richting worden gedraaid.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De schakelaar is discreet geïntegreerd in het product. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

 • Architectonische stijl

  Arcitone belichaamt een architectonische vormgeving en stijl. De gestroomlijnde vormen en strakke, gedefinieerde lijnen ademen eenvoud uit. De puntgave oppervlakken zijn voorzien van een professionele en smetteloze afwerking zonder dat ook maar één zichtbaar schroefje afdoet aan het uiterlijk.

 • Unieke uitstraling, eenvoudige ontwerpen en expressieve belijning

  De iconische look van Arcitone past perfect in een moderne omgeving waarin licht een essentieel onderdeel van het interieurontwerp vormt. Dankzij de subtiele kleuren, hoogwaardige materialen en elegante ontwerpen zijn deze unieke creaties eindeloos te combineren in elk stijlvol interieur.

 • Een goede verlichting verfraait uw huis

  Arcitone benadrukt de schoonheid van licht en is daarmee essentieel voor de verlichting en het design van uw woonomgeving.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in