1
Kies een armatuur

Wandlamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/332891116/332891116_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Wandlamp

  Giving light a new experience

  Een strakke, unieke vorm die wordt gecombineerd met krachtig licht en er overal adembenemend uitziet. Deze prachtige chromen wandlamp straalt een warm wit LED-licht uit, waardoor deze de perfecte toevoeging aan uw moderne interieur vormt. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Giving light a new experience

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Deze verlichting maakt gebruik van de allernieuwste lichttechnologie van Philips met de nieuwe geavanceerde High Power LED's die een warm wit licht produceren met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin.

 • Extreem lange levensduur

  Extreem lange levensduur

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  De LED-verlichtingstechnologie die in de lampen van Philips wordt gebruikt, is uiterst energiezuinig (module van 7,5 W produceert 350 lumen). Elke lamp bespaart dus energie en dat is beter voor het milieu, terwijl de energierekening van de consument daalt. De LED-producten van Philips bieden dus energiezuinig licht dat in een brede collectie eigentijdse ontwerpen een warme sfeer in huis brengt.

 • Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in deze lamp.

 • Een fusie tussen licht en design

  Deze designlamp heeft een minimalistisch karakter dat traditionele grenzen overschrijdt en lichtvormen met een inspirerende zuiverheid en schoonheid uitstraalt.

 • Licht in duidelijke bundels

  Kies voor deze lamp van Philips als u decoratieve lichtpatronen op uw muur wilt creëren. De speciale lenzen die op de LED-module zijn geplaatst, laten het licht in een afgetekende lichtstraal schijnen.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in