NL
EN
1
TV

breedbeeld-TV

  breedbeeld-TV

  Verruim uw kijkervaring

  Deze Philips Cineos breedbeeld-TV verhoogt beeldkwaliteit naar een tot dusver ongekend niveau met Pixel Plus, dat garant staat voor High Definition-beeldscherpte, een groter dieptegevoel, natuurlijke beelden en heldere en levendige kleuren, altijd en bij elke HD-bron. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Cineos breedbeeld-TV

32 inch, Real Flat, 100 Hz Digital Scan 32PW9551/12 Soortgelijke producten zoeken

Verruim uw kijkervaring

met Pixel Plus en geschikt voor HD

 • De Real Flat™-beeldbuistechnologie geeft levensecht beeld

  De plattere beeldbuis zorgt voor een grotere kijkhoek, terwijl de weerkaatsing wordt verlaagd en zo een mooie beeldweergave oplevert.

 • High Definition-televisie, geschikt voor de formaten 480p, 576p, 720p, 1080i

  Een TV die geschikt is voor HD biedt u scherpere beelden met meer details dan de huidige TV-toestellen. De beelden worden weergegeven met een realistische en levendige helderheid die niet onderdoet voor de werkelijkheid. Deze TV is uitgerust voor de ontvangst van High Definition-televisiesignalen en is geschikt voor HD-bronnen zoals HDTV-uitzendingen. Dit toestel is tevens geschikt voor alle HD-connectiviteit zoals HDMI (HDCP), YPbPr en DVI-audio.

 • Pixel Plus voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus is een digitale beeldverwerkingsfunctie die het aantal lijnen en pixels vergroot. Het resultaat is een superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte, altijd en bij elke bron.

 • 100 Hz Digital Scan produceert een minder belastend beeld

  Op traditionele televisies worden beelden weergegeven die 50 keer per seconde (50 Hz) zijn gescand. Het menselijke oog neemt deze frequentie waar als een flikkerend beeld. Bij 100 Hz-toestellen wordt het beeld 100 keer per seconde gescand, zodat er van flikkeringen geen sprake meer is. Digital Scan van Philips verdubbelt het aantal lijnflikkeringen met als resultaat een stabieler beeld dat rustig is voor de ogen.

 • Active Control met lichtsensor geeft een optimale beeldkwaliteit

  Active Control optimaliseert de beeldkwaliteit op een unieke en intelligente manier door het inkomend signaal te meten en te analyseren en automatisch de beeldinstellingen aan te passen. Active Control met lichtsensor past de helderheid van de beelden aan op basis van de lichtomstandigheden in de kamer.

 • Virtual Dolby Surround voor een bioscoopachtige geluidservaring

  Virtual Dolby Surround is een verwerkingstechnologie die zorgt voor betere surround sound-effecten. Hierdoor lijkt het alsof u naar Dolby Pro Logic luistert zonder dat u hiervoor extra luidsprekers achter nodig hebt. U kunt volledig opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

 • Text Dual Screen om tegelijkertijd teletekst te lezen en tv te kijken.

  Met video en Dual Screen-teletekst worden video- en teletekstpagina's van dezelfde zender naast elkaar weergegeven.

 • Smart Text-geheugen voor 1200 pagina's

  Teletekst is een standaardsysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations. Het Smart Text-geheugen voor 1200 pagina's geeft u supersnel toegang tot pagina's met informatie.

 • HDMI voor een volledig digitale High Definition-verbinding

  HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en zonder flikkeringen. HDMI stemt dan ook met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met oudere DVI-bronnen maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging.

 • Component Video-ingang voor hoogwaardige weergave

  Component Video is voor analoge video de verbindingsstandaard met de hoogste kwaliteit. De beelden zijn scherper dan bij S-Video of samengestelde video.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in