NL
EN
1
TV

Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Een ontspannen avond vol kijkplezier

  Geniet van een ontspannen avondje voor de TV dankzij het briljante LED-beeld van de Philips 32PFL4027 Full HD LED-TV. Smart TV Plus laat u op basis van de Pixel Plus HD Engine volop genieten van een wereld vol content in helder en levendig detail. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Een ontspannen avond vol kijkplezier

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een ontspannen avond vol kijkplezier

Geniet van een ontspannen avondje voor de TV dankzij het briljante LED-beeld van de Philips 32PFL4027 Full HD LED-TV. Smart TV Plus laat u op basis van de Pixel Plus HD Engine volop genieten van een wereld vol content in helder en levendig detail. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

4000 series Smart LED-TV

81 cm (32"), Full HD 1080p, DVB-T/C 32PFL4027H/12 Soortgelijke producten zoeken

Een ontspannen avond vol kijkplezier

met Full HD LED en Smart TV

 • Eenvoudig draadloos verbinden met optionele draadloze USB-adapter

  Eenvoudig draadloos verbinden met optionele draadloze USB-adapter

  Geniet draadloos van Smart TV met de Philips Wi-Fi USB-adapter (PTA01) voor Smart TV. Plaats de adapter in de USB-poort aan de zijkant van de TV en sluit uw TV rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk. Navigeer met de afstandsbediening naar de online-inhoud die u wilt bekijken.

 • Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Huur films rechtsreeks op uw TV via de onlinevideotheek, bekijk de gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van een scala aan online toepassingen met Net TV. U kunt ook surfen op internet.

 • Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien uw TV op de gemakkelijkste en handigste manier. Sluit gewoon een draadloos toetsenbord aan of gebruik uw smartphone of tablet om uw Smart TV te bedienen.

 • Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Deel foto's, muziek en films via SimplyShare vanaf uw smartphone, tablet of computer en geniet hiervan op het grote scherm.

 • TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  Neem live digitale TV op met een USB-apparaat dat is aangesloten op uw Philips-TV of pauzeer de bestanden wanneer het u uitkomt en kijk verder wanneer u wilt. Gebruik de elektronische programmagids om uw favoriete programma's te zoeken en stel de gewenste opnamen in. Nu kunt u televisiekijken wanneer het u uitkomt.

 • Voer videogesprekken via uw TV en breng uw dierbaren dichterbij

  Voer videogesprekken via uw TV en breng uw dierbaren dichterbij

  Geef uw gesprekken een nieuwe dimensie en praat via het grote scherm met uw vrienden en familie. Met de optionele home cinema-systemen van Philips of Philips Blu-ray Disc/DVD-speler en een compatibele TV-webcam kunt u videogesprekken voeren via uw TV. Geniet vanuit uw luie stoel van HD-video en uitstekende geluidskwaliteit. Vanaf nu voert u de mooiste gesprekken.

 • Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Deze Full HD LED-TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

 • 3 USB-sleuven voor fantastische weergave van multimedia

  3 USB-sleuven voor fantastische weergave van multimedia

  Met de drie USB-sleuven hebt u toegang tot JPEG-foto's, MP3-muziek en videobestanden op de meeste USB-sticks (apparaat uit USB-geheugenklasse). Steek de USB-stick in een van de aansluitingen van de TV en open de multimedia-inhoud met de inhoudbrowser op het scherm. Zo kunt u uw video's, foto's en muziek eenvoudig weergeven en delen.

 • Naadloze integratie dankzij vier HDMI-ingangen en EasyLink

  Naadloze integratie dankzij vier HDMI-ingangen en EasyLink

  HDMI bestaat uit één enkele kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt, waardoor in de war geraakte kabels tot het verleden behoren. Doordat de signalen ongecomprimeerd worden overgebracht, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips Easylink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Met 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) worden actiebeelden haarscherp en glashelder weergegeven. De nieuwe PMR-norm van Philips drukt het visuele effect uit van de combinatie van de hoogste vernieuwingsfrequentie, HD Natural Motion en een unieke verwerkingsformule. Het resultaat zijn ongekend scherpe bewegingen en ongeëvenaarde beeldkwaliteit, hoe snel de actie ook is.

 • Full HD-TV met Pixel Plus HD voor meer details en helderheid

  Pixel Plus HD biedt een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren en vloeiende, natuurlijke bewegingen. Storingen en ruis in bronnen, zoals multimedia en TV in standaarddefinitie of sterk gecomprimeerde HD, worden verminderd zodat het beeld helder en haarscherp is.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Via de PC-ingang kunt u uw TV gebruiken als een PC-monitor door middel van een HDMI-DVI-kabel (voor digitale signalen) of een VGA-kabel (voor analoge signalen).

Alle specificaties bekijken
 • Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen uit de elektronische programmagids via IPTV (voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing), opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Een internetverbinding is vereist.
 • DivX Certified® om DivX®-video's tot HD 1080p af te spelen, inclusief premiuminhoud.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Het apparaat is geschikt voor de Hongaarse terrestrial-ontvangst van openbare digitale televisie

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in