White ambiance Phoenix wandlamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115331ph/3115331ph_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  White ambiance Phoenix wandlamp

  Licht voor uw speciale momenten

  De Philips Hue Phoenix-plafondlamp geeft u dimbaar warm tot koel wit LED-licht voor elk dagelijks moment. Sluit de lamp via de Hue-bridge (niet inbegrepen) aan op uw Wi-Fi-thuisnetwerk voor probleemloze bediening via uw mobiele apparaat. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 129,95
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Licht voor uw speciale momenten

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue White ambiance Phoenix wandlamp

Licht voor uw speciale momenten

van zonsopkomst tot zonsondergang

 • 3D-textuur voor dynamisch effect

  3D-textuur voor dynamisch effect

  Philips Hue Phoenix heeft een speciale 3D-textuur voor een mooier design en een prettige verspreiding van licht. Het oppervlak van de lamp is bedekt met een zeshoekig patroon dat licht opvangt en reflecteert, wat zorgt voor een dynamisch effect. Het effect verandert afhankelijk van uw kijkhoek, waardoor Philips Hue Phoenix een opvallende decoratie in uw huis is, zelfs wanneer de lampen uit zijn.

 • Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt u om van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten te maken. Sla uw ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat uw lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.

 • Dimmen zonder installatie

  Dimmen zonder installatie

  Ervaar gegarandeerd eenvoudig dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, elektricien of installatie vereist

 • Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de juiste sfeer voor elk moment en versier uw huis met warm tot koel wit licht. U kunt het hele jaar door van verschillende stijlen genieten. Kies voor het heldere witte licht van de eerste lentedagen, het warm witte licht van de zomerzon of voor koel daglicht in de winter. Verbinding met de Philips Hue-bridge is vereist voor deze functionaliteit.

 • Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Philips Hue helpt u ontwaken zoals u dat wilt, zodat u uw dag met een fris gevoel begint. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker zodat het effect van zonsopgang wordt gecreëerd en u natuurlijker wakker wordt, in plaats van door het schelle geluid van een wekker. Begin uw dag goed. 's Avonds komt u met het ontspannende warm witte licht tot rust en maakt uw lichaam zich gereed voor een goede nachtrust. Verbinding met de Philips Hue-bridge is vereist voor deze functionaliteit.

 • Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Met de Philips Hue iOS- en Android-app kunt u uw verlichting op afstand bedienen waar u ook bent. Controleer of u bent vergeten uw lampen uit te schakelen voordat u van huis ging, en schakel ze in als u niet voor het donker thuis bent. Verbinding met de Philips Hue-bridge is vereist voor deze functionaliteit.

 • Stel timers in voor uw gemak

  Stel timers in voor uw gemak

  Met de schemafunctie van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof u thuis bent als u niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kunt u het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn. Verbinding met de Philips Hue-bridge is vereist voor deze functionaliteit.

 • Regel het op uw eigen manier

  Regel het op uw eigen manier

  Verbind uw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips Hue-ervaring. Philips Hue werkt zelfs met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home zodat u uw verlichting met uw stem kunt bedienen.

 • Vereist een bridge of schakelaar

  Vereist een bridge of schakelaar

  Sluit uw Philips Hue-verlichting aan met de bridge om de verlichting te bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app. Of bedien de Philips Hue-verlichting met de Philips Hue-dimmer om dimfuncties in en uit te schakelen en de lichtinstellingen te doorlopen.

 • Krachtige verlichting

  Licht van hoge kwaliteit met krachtige verlichting en voldoende wit licht voor elk moment en elke taak.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in