1
Kies een armatuur

Plafonnière

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/308531116/308531116_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Plafonnière

  Saving in style

  De Philips Ecomoods Feeling-plafondlamp is een toonbeeld van elegantie. De schitterende, ovalen diffuser is gemaakt van handgeblazen kwaliteitsglas, gevat in een glanzende afwerking van chroom. De lamp verspreidt een prachtig warm en gelijkmatig licht. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Saving in style

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

 • Altijd inclusief een Philips-lamp

  Altijd inclusief een Philips-lamp

  Hoogwaardige en energiezuinige Philips EcoLamp-lampen worden meegeleverd voor het beste lichteffect.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in