1
Kies een armatuur

Plafonnière

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/301125516/301125516_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Plafonnière

  Begin met het avontuur

  Ga met me mee op avontuur. De Philips myKidsRoom Monty-plafondlamp heeft de vorm van een heteluchtballon die door de lucht zweeft. De Monty is gemaakt van hoogwaardig glas en kindveilige materialen en laat uw kind dromen over reizen tussen de wolken. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

myKidsRoom Plafonnière

Monty, meerdere kleuren 301125516 Soortgelijke producten zoeken

Begin met het avontuur

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

 • Altijd inclusief een Philips-lamp

  Altijd inclusief een Philips-lamp

  Hoogwaardige en energiezuinige Philips EcoLamp-lampen worden meegeleverd voor het beste lichteffect.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze Philips-kinderkamerlamp creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Maar deze lamp is ook ontworpen voor de veiligheid van uw kind: hij wordt niet warm, is robuust en bevat geen giftige verf.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in