LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting

  LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting

  Eenvoud met USB-monitor

  Geen onnodige kabels meer met de nieuwe Philips USB-monitor. De USB 2.0-poort op uw laptop levert digitale video en voeding aan uw monitor via een enkele kabelverbinding! Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting

S Line, 54, 6 cm (21, 5"), USB-monitor 221S3UCS/00 Soortgelijke producten zoeken

Eenvoud met USB-monitor

Voeding en video via één USB-kabel

 • Direct aan, dankzij LED-technologie

  Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

 • Enkele USB 2.0-laptopaansluiting voor voeding en video

  De Philips USB-monitor kan afbeeldingen weergeven en ontvangt voeding rechtstreeks via de USB-poorten van uw laptop met een USB-kabel. Extra voedings- of videokabels zijn niet nodig; de USB-kabel tussen uw laptop en de monitor volstaat.

 • Extra laag energieverbruik

  De LED-achtergrondverlichting van de USB-monitor verbruikt weinig energie, waardoor het eenvoudig de benodigde stroom via de USB-poorten van uw laptop ontvangt. Hij verbruikt ongeveer 9 watt. Dit is ongeveer 50% minder dan het verbruik van een vergelijkbare standaardmonitor.

 • Hoogte-instelling van 70 mm voor de ideale zitpositie

  De Compact Ergo Base is een gebruiksvriendelijke monitorvoet van Philips met kantel-, zwenk- en hoogteverstellingsfuncties waarmee iedere gebruiker de monitor kan verstellen voor een optimaal kijkcomfort en maximale efficiëntie.

 • Milieuvriendelijk, kwikvrij scherm

  Philips-monitoren met LED-achtergrondverlichting bevatten geen kwik, een van de meest giftige stoffen in de natuur voor zowel mens als dier. Hierdoor is de monitor de hele levensduur lang milieuvriendelijk, van de productie tot en met de verwijdering.

 • Kantel- en zwenkfunctie voor de ideale kijkhoek

  Door het kantel- en zwenkmechanisme beweegt de monitor onafhankelijk van de basis naar voor of achter.

Alle specificaties bekijken
 • In het zeldzame geval dat de 2 USB-poorten van uw laptop niet genoeg uitgangsvermogen hebben voor de monitor, moet u mogelijk een DC-adapter aanschaffen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in