LCD-breedbeeldmonitor

  LCD-breedbeeldmonitor

  HDMI voor High Definition-video

  Ervaar het plezier van High Definition-media! Met een HDMI en SPDIF voor digitale audio en video, levert dit grote breedbeeldscherm 220XW8 uitstekende prestaties en bijzonder gebruiksvriendelijke functies. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

HDMI voor High Definition-video

 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage is een exclusieve combinatie van toonaangevende, door Philips ontworpen technologieën die de inhoud van uw scherm analyseert. Afhankelijk van het door u gekozen scenario verbetert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging, de scherpte en de tekst van teksttoepassingen, afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties. En dat alles in real time en met één druk op de knop.

 • SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast is een technologie van Philips. Hiermee wordt de inhoud die u weergeeft geanalyseerd en worden kleuren automatisch aangepast en de intensiteit van de achtergrondverlichting gestuurd. Zo kunt u het contrast dynamisch verbeteren met als resultaat de beste digitale afbeeldingen. Hierdoor beleeft u meer plezier als u een video bekijkt of een game speelt, waarin donkere tinten worden weergegeven. Als u de modus Economisch selecteert, wordt het contrast aangepast en de achtergrondverlichting fijnafgestemd voor de ideale weergave van alledaagse kantoortoepassingen en een lager stroomverbruik.

 • Optimale responstijd voor de gewenste weergave

  Optimale responstijd voor de gewenste weergave

  SmartResponse is exclusieve Philips-technologie die de responstijd aanpast aan de gebruikte toepassing. Dit levert snellere responstijden op voor games en films, of betere kleurverzadiging voor het bekijken van foto's en stilstaande beelden.

 • SmartAccessory voor het personaliseren en organiseren van uw werkplek

  SmartAccessory voor het personaliseren en organiseren van uw werkplek

  SmartAccessory is een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het eenvoudig en handig aansluiten van randapparatuur, zoals een webcam of kantoorbenodigdheden, op de behuizing van de monitor. Zo blijft uw werkplek overzichtelijk en netjes. SmartAccessory is uitgerust met multifunctionele klemmen met een universele interface die u aan de behuizing van de monitor kunt bevestigen en omhoog, omlaag, naar links en naar rechts kunt bewegen om plaats te bieden aan een aantal meegeleverde of optionele houders voor kantoorbenodigdheden en kleine randapparatuur, zoals webcams. Alles wat u nodig hebt, blijft binnen uw gezichtsveld en binnen handbereik.

 • USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  Via de USB-poort kan de gebruiker eenvoudig Plug & Play-multimedia-apparaten zoals USB-geheugenapparaten, camera's, draagbare HDD's, webcams, PDA's, printers en vele andere apparaten met een USB-aansluiting aansluiten. Via de handige USB 2.0-poort op de monitor kunnen USB 2.0-signalen worden doorgevoerd naar de computer. Houd er rekening mee dat apparaten zoals camera's en HDD's mogelijk afzonderlijk moeten worden ingeschakeld, omdat deze meer voeding nodig hebben dan de USB-poort op de monitor kan leveren.

 • HDMI ready voor topkwaliteit, met één kabel voor audio en video

  Een HDMI ready-apparaat bevat alle benodigde hardware voor High-Definition Multimedia Interface (HDMI)-invoer en hoogwaardige digitale video- en audiosignalen die allemaal door één kabel worden verzonden van een PC of een willekeurig aantal AV-bronnen, zoals set-top boxes, DVD-spelers en A/V-ontvangers.

 • Betrouwbare audio via een coaxiale SPDIF-aansluiting

  De SPDIF-coaxkabel zorgt voor een erg betrouwbare aansluiting op digitale audio.

 • Groot, breed scherm: chat, typ e-mailberichten en bekijk video's op één scherm

  Een breedbeeldscherm heeft een breder beeldformaat zodat u meer amusement en informatie kunt weergeven, meer plezier kunt beleven en meer werk kunt verrichten.

 • ActiveBright voor superheldere beelden en superscherpe kleuren

  ActiveBright biedt High Definition-kwaliteit dankzij een verbluffende helderheid, superscherpe kleuren en een brede kijkhoek. Het neusje van de zalm op het gebied van multimedia en entertainment.

 • Zonder gedoe uw weergave-instellingen afstemmen met SmartControl II

  SmartControl II is monitorsoftware met een gebruiksvriendelijke scherminterface waarmee u gemakkelijk de resolutie, kleurinstellingen en andere weergave-instellingen kunt definiëren. Tevens kunt u instellingen opgeven voor bijvoorbeeld helderheid, contrast, klok en fase, positie, RGB, witpunt en (voor modellen met ingebouwde luidsprekers) volume-aanpassingen.

 • Geniet van een multimedia-ervaring via de ingebouwde luidsprekers

  De luidsprekers zijn geïntegreerd in een weergaveapparaat.

 • Beluister muziek van externe audioapparaten, zelfs als de computer uitstaat

  Geavanceerde ingebouwde software geeft ook zonder videosignaal audio van externe apparaten weer, o.a. van walkmans, discmans en MP3-spelers.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in