1
Kies een armatuur

Inbouwspot

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168618716/168618716_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Inbouwspot

  Mooi licht voor buiten

  Deze prachtige lichtgrijze Philips-plafondinbouwspots zijn perfect om uw prachtige buitenruimte te accentueren. Ze stralen een krachtig, warm wit en energiebesparend LED-licht uit dat u kunt dimmen om de perfecte sfeer te creëren. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Mooi licht voor buiten

Deze prachtige lichtgrijze Philips-plafondinbouwspots zijn perfect om uw prachtige buitenruimte te accentueren. Ze stralen een krachtig, warm wit en energiebesparend LED-licht uit dat u kunt dimmen om de perfecte sfeer te creëren. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Mooi licht voor buiten

 • Krachtige LED

  Krachtige LED

  Philips-buitenverlichting maakt gebruik van de allernieuwste geavanceerde LED-technologie en staat garant voor kwaliteitsverlichting, een grote lichtsterkte en een lange levensduur.

 • Extreem lange levensduur

  Extreem lange levensduur

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • IP23 - weerbestendig

  IP23 - weerbestendig

  Deze Philips-buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze buitenverlichting is met IP23 ontworpen: hij is spatwaterbestendig en ideaal als verlichting voor een veranda of portiek.

 • Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

  Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in deze lamp.

 • Kies voor inbouwplafondspots

  Verfraai uw buitenruimte met deze inbouwplafondspots, de perfecte lamp voor het verlichten van muren of het terras.

 • Hoogwaardig aluminium en synthetische materialen

  Deze Philips-lamp is speciaal voor buiten gemaakt. Hij is duurzaam en heeft een lange levensduur, zodat hij uw tuin elke nacht kan verlichten. Hij is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en synthetische materialen.

 • Krachtig licht

  Deze buitenlamp geeft een krachtig, warm wit licht. Een heldere poel van licht om uw tuin of terras te verlichten.

 • Moderne buitenverlichting

  Strakke en tegelijkertijd elegante buitenverlichting van Philips. Philips Outdoor biedt een opvallende, moderne manier om tuinen, paden en andere plekken buiten uw huis te verfraaien met licht.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in