1
Kies een armatuur

Sokkel/lantaarn

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168179316/168179316_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Sokkel/lantaarn

  Light up your outdoor life

  Een bekroond ontwerp met een slank silhouet. Het ovale binnenwerk geeft een warm wit licht. Deze antracietkleurige Ledino sokkellamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en creëert een prettige sfeer. De lichthoek is ideaal voor tuinpaden en terrassen. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 199,95
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Light up your outdoor life

Een bekroond ontwerp met een slank silhouet. Het ovale binnenwerk geeft een warm wit licht. Deze antracietkleurige Ledino sokkellamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en creëert een prettige sfeer. De lichthoek is ideaal voor tuinpaden en terrassen. Bekijk alle voordelen

Aanbevolen verkoopprijs: € 199,95
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

myGarden Sokkel/lantaarn

Hedgerow, antraciet, Led 168179316 Soortgelijke producten zoeken

Light up your outdoor life

Moderne buitenverlichting

 • Krachtige LED

  Krachtige LED

  Philips buitenverlichting maakt gebruik van de allernieuwste geavanceerde LED-technologie en staat garant voor kwaliteitsverlichting, een grote lichtsterkte en een lange levensduur.

 • Extreem lange levensduur

  Extreem lange levensduur

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Gericht licht voor paden en terrassen

  Gericht licht voor paden en terrassen

  Deze buitenverlichting met een lichthoek van 40° is dankzij de krachtige lichtstralen ideaal voor het verlichten van paden, deuropeningen enz.

 • Goede prestaties bij lage temperaturen

  Goede prestaties bij lage temperaturen

  De krachtige LED's van Philips presteren bij lage temperaturen. Dit betekent dat de lampen niet flikkeren en direct licht geven, waardoor u de beste lichtkwaliteit krijgt.

 • Elegante en duurzame materialen

  Elegante en duurzame materialen

  Philips buitenverlichting is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals aluminium en roestvrij staal, zodat de producten er jaar in jaar uit goed uit blijven zijn.

 • IP 44, ontworpen voor buitengebruik

  IP 44, ontworpen voor buitengebruik

  De IP44-bescherming zorgt ervoor dat Philips-buitenverlichting altijd klaar is om uw tuin op te fleuren, bij regen, sneeuw of zonneschijn. Dankzij de toonaangevende LED-technologie van Philips zijn de lampen bovendien uiterst duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  De LED-verlichtingstechnologie die in de lampen van Philips wordt gebruikt, is uiterst energiezuinig (module van 7,5 W produceert 350 lumen). Elke lamp bespaart dus energie en dat is beter voor het milieu, terwijl de energierekening van de consument daalt. De LED-producten van Philips bieden dus energiezuinig licht dat in een brede collectie eigentijdse ontwerpen een warme sfeer in huis brengt.

 • Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

  Philips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze geïntegreerde LED-binnenverlichting.

  Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in deze lamp.

 • Moderne buitenverlichting

  Strakke en tegelijkertijd elegante buitenverlichting van Philips. Philips Outdoor biedt een opvallende, moderne manier om tuinen, paden en andere plekken buiten uw huis te verfraaien met licht.

 • Uitgebreide keuze aan toepassingen

  Philips buitenverlichting biedt toepassingen voor een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden: wand- en sokkellampen, grondspots en inbouwspots.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in