Wandlamp

    Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/163568716/163568716_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
    Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

    Wandlamp

    Light up your outdoor life

    Krachtige eenvoud in een unieke vorm. Deze minimalistische Philips-wandlamp, gemaakt van hoogwaardig grijs aluminium, geeft een krachtig en warm wit LED-licht dat ideaal is voor het verlichten van tuinpaden en terrassen. Bekijk alle voordelen

    Aanbevolen verkoopprijs: € 129,95
    30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Light up your outdoor life

Moderne buitenverlichting

  • Krachtige LED

    Krachtige LED

    Philips-buitenverlichting maakt gebruik van de allernieuwste geavanceerde LED-technologie en staat garant voor kwaliteitsverlichting, een grote lichtsterkte en een lange levensduur.

  • Extreem lange levensduur

    Extreem lange levensduur

    Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  • Gastvrij licht dat een veilig gevoel geeft

    Gastvrij licht dat een veilig gevoel geeft

    De bewegingssensor schakelt automatisch het licht in wanneer u thuis komt en waarschuwt u als er iemand aankomt.

  • Gericht licht voor paden en terrassen

    Gericht licht voor paden en terrassen

    Deze buitenverlichting met een lichthoek van 40° is dankzij de krachtige lichtstralen ideaal voor het verlichten van paden, deuropeningen enz.

  • Elegante en duurzame materialen

    Elegante en duurzame materialen

    Philips-buitenverlichting is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals aluminium en roestvrij staal, zodat de producten er jaar in jaar uit goed uit blijven zijn.

  • IP 44, ontworpen voor buitengebruik

    IP 44, ontworpen voor buitengebruik

    De IP44-bescherming zorgt ervoor dat Philips-buitenverlichting altijd klaar is om uw tuin op te fleuren, bij regen, sneeuw of zonneschijn. Dankzij de toonaangevende LED-technologie van Philips zijn de lampen bovendien uiterst duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

  • Bewegingssensor voor gemak en gemoedsrust

    Bewegingssensor voor gemak en gemoedsrust

    De meegeleverde bewegingssensor verwelkomt u bij thuiskomst en laat weten of er bezoek aankomt.

  • Energiebesparing tot wel 80%

    Energiebesparing tot wel 80%

    De LED-verlichtingstechnologie die in de lampen van Philips wordt gebruikt, is uiterst energiezuinig (module van 7,5 W produceert 350 lumen). Elke lamp bespaart dus energie en dat is beter voor het milieu, terwijl de energierekening van de consument daalt. De LED-producten van Philips bieden dus energiezuinig licht dat in een brede collectie eigentijdse ontwerpen een warme sfeer in huis brengt.

  • Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

    Philips biedt 5 jaar garantie op de LED-module en -driver

    Naast de standaard 2 jaar garantie op deze lamp biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in deze lamp.

  • Moderne buitenverlichting

    Strakke en tegelijkertijd elegante buitenverlichting van Philips. Philips Outdoor biedt een opvallende, moderne manier om tuinen, paden en andere plekken buiten uw huis te verfraaien met licht.

  • Uitgebreide keuze aan toepassingen

    Philips-buitenverlichting biedt toepassingen voor een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden: wand- en sokkellampen, grondspots en inbouwspots.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in