Beweging

Perfecte natuurlijke weergave

 

Als u van actiefilms houdt, is alleen het beste beeld goed genoeg. Perfect Natural Motion is een bekroonde technologie van Philips die bewegingen verbetert. De verwerkingskracht met 4 miljard pixels zorgt voor het ultieme trillingsvrije beeld met superieure scherpte dat onvoorstelbaar over het scherm vloeit.

Contrast

Philips-TV Micro Dimming Premium

Duisternis en licht komen samen

 

Micro Dimming Premium optimaliseert het contrast op uw TV met een speciaal software-algoritme en een geavanceerde achtergrondverlichting. Dankzij de software die het beeld in 6400 verschillende zones analyseert plus de Direct LED-achtergrondverlichting met afzonderlijk aanpasbare segmenten wordt het contrast geoptimaliseerd tot het diepste zwart en het witste wit. Zo geniet u van een levensecht beeld met ongelooflijk contrast en van verbluffende kwaliteit.

Philips-TV lokaal contrast

Levensecht realisme

 

Lokaal contrast is een extra videoverbetering die met Micro Dimming samenwerkt voor de fijnste details. Geavanceerde beeldanalyse verbetert lokaal details in donkere gebieden in plaats van het hele scherm. Door licht binnen verschillende delen van het beeld onafhankelijk te bewerken, ontstaat er een realistisch beeld met ongerept wit, terwijl de zwarte niveaus worden behouden.

Kleur

Meer kleur dan ooit

 

Philips Premium Color combineert een tot 85% verbeterd paneel met een breed kleurengamma met verwerking van 4 biljoen kleuren. Met zo veel meer kleurresolutie en heldere, verzadigde kleuren vergeet u compleet dat u naar een scherm kijkt.

Philips-TV Ultra HD en Ultra Resolution Upscaling

Scherpte

Ongelooflijk in alles

 

Met Philips Ultra Resolution Upscaling geniet u van Ultra HD-beeldkwaliteit, wat u ook kijkt – zelfs als de bron niet Ultra HD is. Geniet van meer scherpte, verbeterd diepte-effect, superieur contrast, soepele en natuurlijke bewegingen en onberispelijke details.