1
TV

If you like streaming,
you'll love the P5

Vier is het magische getal

Philips-TV elementen van beeldkwaliteit

Al onze TV's beschikken over innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat constant de allerbeste beeldkwaliteit wordt gerealiseerd. Elke technologie richt zich op een van de vier elementen die het oog kan waarnemen: beweging, kleur, scherpte en contrast.

 

Onze engines voor beeldkwaliteit creëren een ongekende kijkervaring, ongeacht de bron en de oorspronkelijke kwaliteit. Dus of u nu via YouTube of Netflix kijkt, de beeldkwaliteit is verbluffend.

Philips-TV 4K Ultra HD-TV

Ultra HD versus Full HD

 

High Definition-TV komt in twee soorten: Ultra High Definition (UHD) en Full High Definition (FHD). Met FHD krijgt uw beeld een resolutie tot 1080p met 2 miljoen pixels. In combinatie met onze Philips-beeldverwerkingstechnologieën resulteert dit in een uitstekende beeldkwaliteit. Bij UHD 4K-TV is de resolutie nog vier keer zo hoog: de best mogelijke resolutie met ongelooflijke details en diepte.

zonder Ultra HD with Ultra HD
zonder HDR met HDR

High Dynamic Range (HDR)

Brengt het beeld voor uw ogen tot leven

 

High Dynamic Range zorgt voor een compleet andere visuele ervaring. Beelden komen met verbluffende helderheid, ongekend contrast en fascinerende kleuren tot leven. Naast de grote helderheid krijgen de donkere elementen veel meer diepte en nuance. De rijkere schakering van nieuwe kleuren die u niet eerder op TV hebt gezien, sleept u mee in een visuele ervaring die uw zintuigen prikkelen en emoties opwekken. Perfect voor bioscoopliefhebbers en filmjunkies!

Laten we contact houden

Facebook

 

Like onze officiële Philips-TV op Facebook-pagina voor het laatste nieuws, tips en updates.

YouTube

 

Bekijk nu onze nieuwste korte films, samenwerkingsverbanden en officiële aankondigingen.

Instagram

 

Deel uw Ambilight-ervaringen met ons via #Ambilight @philipstelevision

*Getoonde TV-modellen en specificaties zijn landgebonden en kunnen variëren

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.