1
Producten

An experience beyond the ordinary    

 

Coming soon

Lightwaves trailer

Lightwaves

Bij Philips-TV's gaat het om het creëren van speciale momenten. Lightwaves is een van deze speciale momenten. In deze film maakt u kennis met Chippa Wilson en Damien Hobgood, twee van ‘s werelds beste surfers ter wereld. Op speciale surfboards bedwingen ze prachtige golfen in een spel vol licht en kleur. Op een reis naar Dubai en de Malediven met 's werelds grootste avonturenfilmbedrijf, Sweetgrass Productions, vonden we de perfecte locaties voor deze film. Het is een emotionele belevenis die de kracht van Ambilight weerspiegelt en laat zien hoe iets moois nog mooier kan worden dankzij de kracht van licht. Philips-TV's geven alles wat u graag kijkt, speelt en deelt een nieuwe dimensie met de kracht van Android™ en Ambilight.
Behind the scenes movie

Achter de schermen

De productie van Lightwaves was al net zo spectaculair als de film zelf. Dit is het verhaal over de totstandkoming van Lightwaves. De crew en twee van 's werelds beste surfers, Chippa Wilson en Damien Hobgood, nemen u mee op hun reis over de wereld. De filmcrew sleepte een enorme hoeveelheid apparatuur met zich mee om 'glow in the dark'-opnamen te maken van surfsessies in het donker. Zandstormen in Dubai, defecte golfslagbaden, surfboards met kortsluiting en onweer in de Malediven, het hoorde allemaal bij de opnamen. Uiteindelijk werden alle hindernissen overwonnen en het eindresultaat is dan ook echt verbluffend. Lightwaves is opgenomen in adembenemend 4K Ultra HD kwaliteit, dat net als Ambilight rijke details en een verbluffende beeldkwaliteit garandeert. En net als bij Ambilight-TV's wordt licht gebruikt om de emotie te versterken en de totale ervaring nog meeslepender te maken.

De surfers

 

Voor een project van deze omvang is nogal wat talent nodig. Natuurlijk zijn er genoeg surfers die de golven kunnen trotseren, maar hoeveel kunnen dat in het donker? En wie heeft voldoende ervaring voor een veeleisende productie als Lightwaves? Maak kennis met ons dreamteam:

Chippa Wilson

Chippa Wilson


De 23-jarige Chippa Wilson is een van 's werelds beste surfers. Hij werd genomineerd voor 'Breakthrough Performer of the Year' tijdens de 2010 Surfer Poll Awards en voor de 50k Kustom Airstrike in 2010. Chippa staat bekend om zijn luchtacrobatiek en laat zijn fantastische allround surfskills zien in een enorme tube-golf.

Damien Hobgood

Damien Hobgood

 

Damien Hobgood is een professioneel surfer uit Satellite Beach, Florida. Bij de Quiksilver Pro Fiji in 2004 behaalde hij met 19,9 van 20 punten de hoogste score voor de two-wave grand final. Hobgood zit in het Surfrider Pro-team en werd nieuwkomer van het jaar op de ASP Championships in 2000.

Afterglow

Lightwaves is niet onze enige succesvolle campagne. Bekijk Afterglow, een emotionele belevenis waarbij de kracht van Ambilight de wereld verandert.

 

Wat gebeurt er als Philips Ambilight een paar van de stoutmoedigste off-piste skiërs inspireert om de kracht van licht de hellingen op te sturen? Reis mee en beleef het buitengewone.

Afterglow: een reis met licht.

Philips Ambilight schept buitengewone momenten. AFTERGLOW is een van die momenten. De film neemt u mee op een reis met een paar van 's werelds grootste waaghalzen op ski's om een ongekende wereld van licht en kleur te ontdekken. Het is een emotionele belevenis, opgenomen in Ultra HD, die de kracht van Ambilight weerspiegelt door het gewone te transformeren tot een buitengewone ervaring. Philips Ambilight-TV's bundelen de kracht van licht en kleur, zodat u de dingen die u graag kijkt intenser beleeft.

We stelden het bekroonde SweetGrass Productions voor een uitdaging: breng de kleur en energie van de unieke Philips Ambilight-ervaring naar de wijde wereld.

Samen met een team van onverschrokken skiërs trokken ze diep de afgelegen bergen van Brits-Colombia en Alaska in om hun droom van bijna zes jaar oud te realiseren: off-piste skiërs filmen, in het donker en in ultra HD, en een extra dimensie toevoegen met kleur en licht als inspiratie.

Wat ze daar hebben gedaan, is echt verbluffend.

Afterglow: de volledige film

Afterglow: de volledige film

Afterglow: achter de schermen

Afterglow: achter de schermen

Ontdek de wereld van Ambilight-TV

 

Philips Ambilight-technologie projecteert licht en kleur in realtime voorbij de randen van uw televisie, zodat u nog intenser beleeft wat u ziet - een boeiende en overrompelende ervaring.

 

Ambilight TV