1
TV

Philips AmbiLux-TV

Prikkel uw zintuigen

Beweging die u raakt

 

Philips AmbiLux maakt uw TV-kijkervaring tot een visueel spektakel. Het beeld wordt prachtig geprojecteerd op de muur achter de TV, waardoor u geniet van een halo van levendig licht die de actie in adembenemende kleuren en beweging perfect uitbreidt.

Modi die passen bij uw stemming

 

Philips AmbiLux is klaar voor alles. Kaskrakers vol actie, thrillers, liefdesverhalen, spetterende reizen, muziek, games en wat u 's avonds ook kijkt. Kies de gewenste AmbiLux-modus voor verbluffende effecten met oneindige mogelijkheden, van retro-geïnspireerde korrelige beelden tot realistische, levendige, explosieve actie. Uw kamer komt tot leven met AmbiLux in klassieke en muziekmodus.

Technische precisie

 

Negen microprojectoren brengen Philips AmbiLux tot leven. Hiermee wordt een naadloos en uniek visueel spektakel gecreëerd. Deze precisietechnologie zoekt de perfecte balans tussen superieure levendigheid, kleuren en contrast voor een meeslepende ervaring. Zien is geloven.

Prachtige vormgeving

 

Met negen microprojectoren achter de TV en een prachtig dun en elegant design is Philips AmbiLux een heus kunstwerk. De minimale rand zorgt voor een superieure aansluiting op de omliggende halo. De slanke voetjes zorgen voor lichtheid en ruimte, terwijl de authentieke materialen het geheel een prachtige afwerking geven. Een TV die zoveel meer is dan u zou verwachten.

Krijg de beste resultaten met AmbiLux

Philips-TV, krijg de beste resultaten met AmbiLux

Optimale AmbiLux-ervaring

Met AmbiLux gaat er een wereld voor u open. Uw wand moet minimaal 2,4 x 1,3 m zijn om ervan te genieten. Met drie haloformaten betekent meer ruimte meer beleving. Plaats uw TV-standaard 9 cm van de muur (zie onze AmbiLux-positiegids). Hoe meer vrije ruimte rondom uw TV hoe beter. Bij iets minder vrije ruimte rondom kunt u echter wel degelijk van AmbiLux genieten.

 

Laten we contact houden

Facebook

 

Like onze officiële Philips-TV op Facebook-pagina voor het laatste nieuws, tips en updates.

YouTube

 

Bekijk nu onze nieuwste korte films, samenwerkingsverbanden en officiële aankondigingen.

Instagram

 

Deel uw Ambilight-ervaringen met ons via #Ambilight @philipstelevision

*Getoonde TV-modellen en specificaties zijn landgebonden en kunnen variëren

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.