1
Interdentaal

 

 

Interdentaal reinigen

De makkelijkste manier om effectief tussen de elementen te reinigen

Eenvoudig reinigen tussen de elementen


Discipline van de patiënt is cruciaal voor een goede mondhygiëne. Vooral interdentaal reinigen blijkt een lastige en tijdrovende opgave voor veel patiënten. Philips Airfloss Ultra helpt patiënten makkelijk en snel regelmatig interdentaal te reinigen, waardoor hun tandplaque (ook approximaal) wordt verwijderd, gingivitis wordt gereduceerd en de mondgezondheid verbetert.
Baanbrekende technologie

Baanbrekende technologie

 

De Philips Sonicare AirFloss Ultra is speciaal ontworpen om uw patiënten een eenvoudige, effectieve manier te bieden waarmee zij tussen de elementen kunnen reinigen. Het enige wat uw patiënten hoeven te doen is de spuitkop voor de interdentale ruimte te plaatsen en de Philips Sonicare Airfloss Ultra te activeren. De gingivarand en de ruimte tussen de elementen worden in 60 seconden schoon. Dankzij de unieke microburst-technologie en tot driemaal instelbare spuitfrequentie zorgt de Philips Sonicare AirFloss Ultra binnen twee weken voor gezondere gingiva.

Aanbevolen producten

Flexcare platinum

Philips Sonicare Flexcare Platinum

 

Zorgt niet alleen voor goede, traditionele reiniging, maar maakt ook korte metten met plak en verbetert de gezondheid van het tandvlees.

 

Bestel nu

Intercare

Philips Sonicare InterCare-opzetborstel

 

De Philips Sonicare InterCare-opzetborstel is ideaal als u plakophoping tussen tanden en bloedend en gevoelig tandvlees wilt tegengaan voor een gezonde, mooie lach.

 

Bestel nu

AirFloss Ultra

Philips Sonicare Airfloss Ultra

 

 

De AirFloss Ultra spoelt plak weg die ondanks het poetsen is blijven zitten en helpt zo gaatjes tussen de tanden te voorkomen.

 

 

Bestel nu

Philips Sonicare AirFloss Ultra Nozzles

Philips Sonicare AirFloss Ultra

 

Voor degenen die niet consequent flossen, is de AirFloss Ultra-spuitkop de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen.

 

Bestel nu