1
Producten

De waarheid over tandbleken

 

 

Er zijn zo veel tandbleekproducten op de markt, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Dit zijn enkele feiten die u moet weten voordat u uw tanden gaat bleken.

Is het bleken van tanden veilig?

 

Ja. Klinische studies tonen aan dat het bleken van uw tanden met carbamide of waterstofperoxide onder toezicht van een tandheelkundige veilig is voor tanden en tandvlees.

Hoelang blijven mijn

tanden witter met Zoom?

 

Tandbleekbehandelingen helpen bestaande vlekken te verminderen, maar door de consumptie van koffie, frisdrank of gewoon door ouderdom kunnen uw tanden uiteindelijk weer verkleuren. Philips Zoom-producten om zelf te tandbleken zijn de enige met ACP, waarvan is aangetoond dat het deze verkleuring vermindert.

Products

Wat is het verschil tussen

zelfzorgproducten voor het bleken
van tanden en Philips Zoom?
Whitening
Zelfzorgproducten voor het bleken van tanden zijn niet aangepast aan uw behoeften. Met Philips Zoom wordt het tandbleekproces door de tandheelkundige volledig afgestemd op uw situatie, met speciaal voor u bepaalde doseringen voor thuisbehandelingen en de juiste intensiteit en duur van behandelingen door de tandheelkundige.

Zijn er bijwerkingen?

 

De meest voorkomende bijwerking is
gevoeligheid van tanden en tandvlees. Uw tandheelkundige kan u het beste adviseren over de wenselijkheid van het bleken van uw tanden en over de juiste concentratie van de tandbleekformule. Philips Zoom-producten voor het zelf bleken van tanden bevatten twee milde bestanddelen die de gevoeligheid van de tanden verminderen.

Waardoor verkleuren tanden?

Whitening
Er zijn veel mogelijke oorzaken voor het
verkleuren van tanden. Vaak is dit het gevolg van de consumptie van gekleurd eten en drinken (bessen, koffie, thee, rode wijn). Ook bepaalde medicijnen, ouderdom, roken en verwondingen kunnen de verkleuring van tanden veroorzaken.

Hoelang duurt het voordat ik resultaat zie?

 

Met Philips Zoom zijn uw tanden
binnen een dag zichtbaar witter. Met een Zoom-behandeling door een tandheelkundige kunnen uw tanden binnen 45 minuten acht tinten witter worden. Met Zoom-thuisproducten bereikt u ditzelfde resultaat binnen een à twee weken, afhankelijk van de concentratie en de gekozen behandelingsduur.

Doet tandbleken pijn?

 

Iedereen reageert anders op
tandbleken en soms is gevoeligheid een bijwerking van de behandeling. Vraag uw tandheelkundige naar een tandpasta voor gevoelige tanden (zoals Fluoridex), die u voor en na uw behandelingen kunt gebruiken. Ook kunt u een milde desensitizer als Relief ACS gebruiken om de gevoeligheid verder te verminderen.

Registreer uw product
Voor extra voordeel

 

Toegang tot garantie, exclusieve aanbiedingen, kortingen en nieuws over onze producten.

 

Nu registreren

Zoom Products

Sonicare DiamondClean

 

Met de Philips Sonicare DiamondClean heeft u binnen een week een twee keer zo goed resultaat als met een traditionele tandenborstel.

 

Meer informatie

Sonicare Diamond clean

Can't wait to get that brilliant smile?

 

Professional treatment means professional results, find a Philips Zoom dentist near you.

 

Binnenkort meer

find dentist