1
Huidverzorging

Philips VisaPure Advanced Sensitive wint tweede prijs bij  Beauty Astir Awards 2017

De Philips VisaPure Advanced Sensitive heeft tijdens de uitreiking van de prestigieuze persprijs de tweede prijs in ontvangst mogen nemen in de categorie ‘Schoonheidsapparaten & Home Cosmetics’. Dit jaar werden de Beauty Astirs voor de 32ste keer uitgereikt. 

De jury

 

De leden van BeautypersNL hebben zich gebogen over de beste cosmetica introducties van het afgelopen jaar en de ruim 200 inzendingen ingedeeld in 16 verschillende categorieën. Alleen professionele beautyjournalisten, die regelmatig publiceren over beauty, kunnen lid worden van BeautypersNL. Omdat zij dagelijks overspoeld worden met nieuwe lanceringen, weten deze professionals als geen ander wat er speelt in beautyland. Een Beauty Astir Award, toegekend door deze deskundige vakjury, kun je daarom met recht prestigieus noemen.

 

Tijdens het jureren kijken de juryleden tijdens twee verschillende rondes naar verschillende aspecten, zoals of de introductie in Nederland in 2016 is geweest, of het product innovatief is, of het product doet wat het belooft, of de verpakking gebruiksvriendelijk is, hoe is de prijs/kwaliteit verhouding en tot slotte, begrijpt de consument het doel, de werking en het gebruik van het product? 

Een perfecte beautytool, die naadloos past in je dagelijkse of wekelijkse beautyroutine. Dankzij deze borsteltjes wordt het reinigen een heuse schoonheidsbehandeling. Met name de Fresh Eyes
Head die binnen één seconde 7 graden in temperatuur daalt werkt heel verfrissend."

Juryrapport Beauty Astir Awards 2017

Het juryrapport

 

In de categorie ‘Schoonheidsapparaten & Home Cosmetics’ zijn twee winnaars gekozen, omdat het een veelzijdige categorie is wat verschillende producten kan betreffen. De Philips VisaPure Advanced Sensitive heeft de tweede plaats bemachtigd. De jury is erg enthousiast over de werking, zo luidt het juryraport:

  • “Reinigt het gezicht echt heel goed. Voelt lekker aan, ontspant ook nog eens door het masserende effect.” 
  • “Met de VisaPure wordt je gezicht en hals 10 x effectiever gereinigd dan met een watje én je geeft je huid meteen een heerlijke massage. Verbetert de bloedcirculatie, waardoor je een stralende gloed op je gezicht krijgt. Ik ben fan!” 

 

Andere winnaars in dezelfde categorie zijn Zenner Easy Styler Blow Dry Brush, Molton Brown Coco & Sandalwood Home & Linen Mist en Gladderr Exclusive Smoothing Scheermeshandvatten en Standaards.

Meer Beauty inspiratie

Gerelateerd product