1
Producten

Hoe kiest u de juiste spots?

Maak uw keuze met onze tips

Opbouwspots

Opbouwspots en inbouwspots van Philips zijn qua techniek vergelijkbaar. Ze zijn dimbaar en eventueel richtbaar. Bovendien zijn ze geschikt voor verschillende lichtbronnen. Denk aan LED, halogeen en spaarlampen. Zo creëert u op ieder moment en op elke plek de juiste sfeer met spots. Wat is er dan anders aan een opbouwspot? Een groot verschil is de zichtbaarheid van het armatuur. Wilt u de spot duidelijk kunnen zien? Juist accent leggen op uw verlichting met een spot in een bepaalde stijl? De opbouwspot biedt dan uitkomst. Een tweede verschil is de manier van monteren. Een opbouwspot zit namelijk niet ín het plafond. Dat is handig als u geen groot gat wilt boren of uw plafond niet geschikt is voor een inbouwspot. Of u nu kiest voor inbouw of opbouw: uw spot kunt u eenvoudig zelf installeren.

Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn met spots? Bekijk de opbouwspots van Philips.
afbeelding-2Click!FIX voor de gemakkelijke installatie


Monteer uw opbouwspots in vier gemakkelijke stappen met Click!FIX. Click!FIX is het revolutionaire en gepatenteerde systeem van Philips voor het eenvoudig en snel installeren van uw opbouw-spot. U klikt de opbouw-spot gemakkelijk op de behuizing die u tegen het plafond bevestigd heeft. Dat kan zelfs zonder schroevendraaier!

Meest populaire opbouwspots


Philips Opbouwspots monteert u eenvoudig zelf. Hiervoor kent Philips het revolutionaire en gepatenteerde systeem Click!FIX. U hoeft alleen te beschikken over wat basisgereedschap en handigheid. De opbouwspots van Philips zijn dimbaar en eventueel te richten op specifieke plekken of voorwerpen. Er zijn ook opbouwspots met een vaste lichtbundel naar beneden.

Bekijk alle spots

Nog meer spots
 

ClickFixBullet


Opbouwspots


Zoekt u vergelijkbare verlichting als de inbouwspot? Met de opbouwspot hebt u vergelijkbare mogelijkheden. U installeert de opbouwspot alleen niet ín het plafond. Hierdoor zijn opbouwspots makkelijk te monteren in elke ruimte
Led-spots

LED-spots


Ervaar hoe mooi LED-verlichting is. LED-spots geven warm wit licht van perfecte lichtkwaliteit. Daarnaast besparen LED-spots tot wel 90% aan energie en hebben ze een lange levensduur van maximaal 30 jaar. Ook zijn veel LED-spots dimbaar.
Dimbare spots

Dimbare spots


Wilt u met één draai aan de knop bepalen welke sfeer uw spots uitstralen? Dat kan met dimmers die de stroomtoevoer naar de lamp regelen. Veel dimbare spots van Philips zijn geschikt voor iedere dimmer.
Badkamerspots

Badkamerspots


Philips heeft spots geschikt voor alle ruimtes in en om huis; in de slaapkamer, keuken, als buitenverlichting en in de badkamer. Waar kunt u de lamp veilig monteren? Dat ziet u aan de IP-code.